Neler Yeni

35K laptop önerisi.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
EDP Throttle neden ve nasıl olur açıkla bana kardeşim

En İyi Cevap
3
hocam macbook alabilir mimarlık için ise gaming e gerek yok
Mac alcaktık ancak uygulamalar çok pahalı olduğu işçin vazgeçtik.
Aga adamin 1 kere bir yerleri yanmis VICTUS dan 50 tane konu acmis alinmaz diye. Bakma buna gayrt alinabilir midelleri var f/p olarak cok iyi isler cikariyor :D
f/p konusuna katılıyorum ancak benim victusumda 100 derece üstüne çıktığı için iade etmiştim çokta kaliteli değiller ama alınmaz da değiller.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
En İyi Cevap
3
sizin gibi adamları bulup dövmek lazım 15 öneriyor deliricem
Mesaj otomatik birleştirildi:

yav arkadaşım PL1 nedir bana açıklasana bi ?
Kanka tartışmaya gerek yok boş uyarı yersin sil bence.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
usandım kardeşim usandım bu kadar bilgi kirliliğinden orda ben makale yazmışım adamın bana dediğine bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://forum.donanimarsivi.com/konu/victus-16-sen-necisin-haci.893876/ şunun için 3 konu birden okudum yanda birde video izliyorum ss alıyorum kasasını vs.
Hocam actiginiz konuya goz gezdirdim haklisiniz ama tum modeller oyle olacak diye birsey yok. Abim 2023 de rtx3050 ti vw 12700h laptop aldi. (HP VICTUS). Kasa kalitesi rakipleri kadar iyi degildi ama ozellikleri biraz daha iyiydi. Guc kisitlama gibi birseyle karsilasmadik. Gayet memnunduk gecen ay satti. Telefon aldi. Haksiz oldugumu dusunuyorsan beni duzgunce uyarabilirsin "BUNLARI BULUP DOVMEK LAZIM" yazmak yerine. Ben biryerleri yanmis dedigim icin ozur dilerim. Sen yazdigin tehditvari mesaji kaldir Madem makale yazdigini soyluyorsun oldukca bilgilisin, bu kadar bilgili birisi ban yemesin. Hala bu butcede victus alinabilecegini dusunuyorum. IYI FORUMLAR.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hocam actiginiz konuya goz gezdirdim haklisiniz ama tum modeller oyle olacak diye birsey yok. Abim 2023 de rtx3050 ti vw 12700h laptop aldi. (HP VICTUS). Kasa kalitesi rakipleri kadar iyi degildi ama ozellikleri biraz daha iyiydi. Guc kisitlama gibi birseyle karsilasmadik. Gayet memnunduk gecen ay satti. Telefon aldi. Haksiz oldugumu dusunuyorsan beni duzgunce uyarabilirsin "BUNLARI BULUP DOVMEK LAZIM" yazmak yerine. Ben biryerleri yanmis dedigim icin ozur dilerim. Sen yazdigin tehditvari mesaji kaldir Madem makale yazdigini soyluyorsun oldukca bilgilisin, bu kadar bilgili birisi ban yemesin. Hala bu butcede victus alinabilecegini dusunuyorum. IYI FORUMLAR.
victus 25 bin den sonra alınabilirlikden çıkan bir model throttle oranları yüksek güç kısmasını yoktu ile anlayamazsın intellerde throttlestop uygulamasını kullanacaksın anlayacaksın biz kanıtlara dayalı yapıyoruz i7 12.nesil victus i5 12.nesil nitro dan fark yiyor normal mi bu ?

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
victus 25 bin den sonra alınabilirlikden çıkan bir model throttle oranları yüksek güç kısmasını yoktu ile anlayamazsın intellerde throttlestop uygulamasını kullanacaksın anlayacaksın biz kanıtlara dayalı yapıyoruz i7 12.nesil victus i5 12.nesil nitro dan fark yiyor normal mi bu ?
Hocam oyle birseyle karsilasmadik.(i7 i5 den fark yiyor). Aldigimiz gibi macunlarini kryonaut ile serviste degistirdik. ilgisi var mi bilemem.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hocam oyle birseyle karsilasmadik.(i7 i5 den fark yiyor). Aldigimiz gibi macunlarini kryonaut ile serviste degistirdik. ilgisi var mi bilemem.
ilgisi olmaz throttle kaldırılması aşırı zor bir şey dir (EDP Throttle) üstüne birde Power Limiti var

En İyi Cevap
3
En İyi Cevap
3
Hepsiburada 1k yukarı ya var hocam aynısı ama sorun illa bir çözümü vardır
MH ile konuştum eskiden yardımcı oluyorlarmış ama artıkyapmayı bırakmışlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,365
Üyeler
163,482
Son üye
volkandd0
Top Bottom