Neler Yeni

35K Nvidia sistem önerisi

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
Sevinirim hocam.
Baktım 4-5k civarı ölü piksel olabilecek modeller de var eğer ekleyebiliyorsan 6kya attığım linkteki 240hz olanı daha mantıklı tabi senin seçimin 5k civarı monitör tavsiyesi diye konu da açabilirsin daha bilgili arkadaşlar illaki yardımcı olacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baktım 4-5k civarı ölü piksel olabilecek modeller de var eğer ekleyebiliyorsan 6kya attığım linkteki 240hz olanı daha mantıklı tabi senin seçimin 5k civarı monitör tavsiyesi diye konu da açabilirsin daha bilgili arkadaşlar illaki yardımcı olacaktır
Tabi ki 4-5kya fp olanlar da var ben çok iyi anlamıyorum o yüzden ölü pikselli olabilir dedm yanlış anlaşılmasın

Ben de o sisteme kingston gen4 ssd ekleyip almayı düşünüyorum parça kalitesi iyi genel olarak.
Bende çok beğendim ekran kartı anakart Asus güven veriyor sence SSD yükseltmesi gerekli mi

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Uğurcan Bayraktar
Bende çok beğendim ekran kartı anakart Asus güven veriyor sence SSD yükseltmesi gerekli mi
Ben PC Hocası'nın bu sistem için çektiği videoyu izledim. Şart mı değil ama SSD yükseltilebilir diye tavsiye ediyor aradaki fiyat farkını verebilirsen. Yaklaşık 1.5-2 kat daha performanslı Kingston.

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
Ben PC Hocası'nın bu sistem için çektiği videoyu izledim. Şart mı değil ama SSD yükseltilebilir diye tavsiye ediyor aradaki fiyat farkını verebilirsen. Yaklaşık 1.5-2 kat daha performanslı Kingston.
Hocam size zahmet linki atabilir misin bende almayı düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Uğurcan Bayraktar

anl6034

80+

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
1080p de ne gibi sıkıntı çıkarır bana bu sistem

Hocam AMD sistem kullanan birine benziyorsun herhangi bir sıkıntı çıkardı mı şuana kadar
Ben kullanıyorum 6700xt sorun çıkarıyor ama çok oyun oynamadigim için takmıyorum kafama

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
ne gibi sorun yaşıyorsun donma takılma vs. çok etki ediyor mu
Donma takılma olayı oluyor ama bunun ekran kartından kaynaklı olduğunu bilmiyorum o kadar uzman değilim onun dışında belli başlı oyunlarda çökme meydana geliyor adrenalin uygulaması açınca bildirim geliyor wattman hatası ya da kendi kendine kişisel ayarları sifirliyor yani oyun modu performans modu vb. Kendi uygulamasında ayarları var onları sifirliyor daha önce birisine f/p 7800xt toplamıştım bende ki hayatı oda yaşadı tabi şans işi bu belki sende olmaz ama ben sürekli oyun giren biri olmadığım için takmıyorum lakin aşırı oyun oynayan biri olsam kesinlikle takilacak bir konu sizin gibi oyun giren biri olsam tabii ki dünya da ekran kartı pazar payının %88 hakim olan Nvida alırdım tercih meselesi kimseye amd alma da demiyorum herkes kendi tercihini yapabilir coğrafyada ekonomik durum belli 🤷

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
Donma takılma olayı oluyor ama bunun ekran kartından kaynaklı olduğunu bilmiyorum o kadar uzman değilim onun dışında belli başlı oyunlarda çökme meydana geliyor adrenalin uygulaması açınca bildirim geliyor wattman hatası ya da kendi kendine kişisel ayarları sifirliyor yani oyun modu performans modu vb. Kendi uygulamasında ayarları var onları sifirliyor daha önce birisine f/p 7800xt toplamıştım bende ki hayatı oda yaşadı tabi şans işi bu belki sende olmaz ama ben sürekli oyun giren biri olmadığım için takmıyorum lakin aşırı oyun oynayan biri olsam kesinlikle takilacak bir konu sizin gibi oyun giren biri olsam tabii ki dünya da ekran kartı pazar payının %88 hakim olan Nvida alırdım tercih meselesi kimseye amd alma da demiyorum herkes kendi tercihini yapabilir coğrafyada ekonomik durum belli 🤷
hocam zaten nvidia alacağım kesinlikle düşündüğüm sistem bu https://www.gaming.gen.tr/urun/5590...-indiana-jones-and-the-great-circle-hediyeli/
tek tek kendim toplamayı da düşünüyorum onun için de bir arkadaşın önerisi ile 7800x3d + 4060 düşünüyorum genelde valorant cs oynuyorum
bir kaç arkadaş darboğaz yapar/yapmaz dedi orada şüpheye düştüm

https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/ şu sistemin de rami 2x16 anakartı msi pro b650 yapıp alınabilir 37k cıvarına geliyor

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,802
İsim
Selim
hocam zaten nvidia alacağım kesinlikle düşündüğüm sistem bu https://www.gaming.gen.tr/urun/5590...-indiana-jones-and-the-great-circle-hediyeli/
tek tek kendim toplamayı da düşünüyorum onun için de bir arkadaşın önerisi ile 7800x3d + 4060 düşünüyorum genelde valorant cs oynuyorum
bir kaç arkadaş darboğaz yapar/yapmaz dedi orada şüpheye düştüm

https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/ şu sistemin de rami 2x16 anakartı msi pro b650 yapıp alınabilir 37k cıvarına geliyor
4070 süper olanı alın ilerleyen dönemde işlemciyi satıp 7800x3d alırsın 4060 tavsiye etmiyorum çok bi olayı yok o ekran kartının

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
4070 süper olanı alın ilerleyen dönemde işlemciyi satıp 7800x3d alırsın 4060 tavsiye etmiyorum çok bi olayı yok o ekran kartının
Direkt 7800x3d +4060 alsam ilerleyen dönemde ekran kartını güncellesem daha mantıklı değil mi hem bu işlemciye sağlam bir soğutma da lazım oynadığım oyun işlemci üzeri şimdilik ekran kartından hafif kısıp 7800x3d + kaliteli bi sıvı soğutma veya kule tipi soğutma alıp 5000 serisi çıkınca yükseltmek daha mantıklı gibi

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Emirhan
Ben de bu sistemi almayı düşünüyorum. 2k monitör bütçeyi aşıyor. 1080p olmaz mı bununla? Oyunda takılmalar mı olur, görüntü mu kötü olur, donma kasma mı olur?

Hiç bir sorun çıkarmaz hocam gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,618
Üyeler
164,536
Son üye