Neler Yeni

36 Bin'e Bu Laptop Alınır mı?

xTURANN

80+ Silver
bazıları firmaya yazınca 170w üzeri şarj aleti gönderiyor yazmışlar bununla uğraşmaya değer mi hocam?
Yanlış bilmiyorsam artık yapmıyorlar. Önce bi Lenovo'ya mail atın, sorun bu durumu. Evet, gönderiyoruz derlerse bakabilirsiniz.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,707
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

Satriani

80+ Bronze
Bence alınır, Youtube'da hem yerli hem de yabancı incelemeleri de var.
Soğutma ve fan sesi konusunda gayet başarılı bulunmuş, performans olarak da yeterli. Belki işlemciye bi' ufak undervolt yapılabilir.
Onun dışında batterydrain ile ilgili bazı geri dönüşler var ama yukarıda da söylenmiş, eğer servis daha yüksek W bir adaptör göndermese de zaten bu cihazlarla adaptör takılı olmadan oyun performansı olmuyor. Takılıyken de %5-10 düşmesine aldırış etmeyeceksin.

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mehmet Tan
Bence alınır, Youtube'da hem yerli hem de yabancı incelemeleri de var.
Soğutma ve fan sesi konusunda gayet başarılı bulunmuş, performans olarak da yeterli. Belki işlemciye bi' ufak undervolt yapılabilir.
Onun dışında batterydrain ile ilgili bazı geri dönüşler var ama yukarıda da söylenmiş, eğer servis daha yüksek W bir adaptör göndermese de zaten bu cihazlarla adaptör takılı olmadan oyun performansı olmuyor. Takılıyken de %5-10 düşmesine aldırış etmeyeceksin.
alternatif olarak önerebileceğin bir model var mı hocam

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Anıl G
Sorunlu cihazlar diyip bir kanıt sunmadığınız sürece, yanıltmaya girer bu yorum.

Her marka, modelde sorun yaşayan vardır. Ben 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum mesela Victus'u, niye sorun yaşamadım ?
2 yıl sonra dpadler patlak verince termal padler yetersiz kalınca anlarsın :D victus tuf falan orta segmentten devam siz ya bana ghost pp'Li 2500 mesajlı tadic pp'Li bir arkadaş laptop çöp masaüstü toplayın demişti...... neyse ne uğraşıyorum konu sahibi arkadaşım sende dinleme bence şu iki arkadaşı al loq'u keyfine bak orta segment çöp cihazlar aldıracaklar sana aksi takdirde sorun varmış falanmış kendi cihazlarında sorundan geçilmiyor klasik ev kullanımından öteye geçemiyorlar takma. :D

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mehmet Tan
2 yıl sonra dpadler patlak verince termal padler yetersiz kalınca anlarsın :D victus tuf falan orta segmentten devam siz ya bana ghost pp'Li 2500 mesajlı tadic pp'Li bir arkadaş laptop çöp masaüstü toplayın demişti...... neyse ne uğraşıyorum konu sahibi arkadaşım sende dinleme bence şu iki arkadaşı al loq'u keyfine bak orta segment çöp cihazlar aldıracaklar sana aksi takdirde sorun varmış falanmış kendi cihazlarında sorundan geçilmiyor klasik ev kullanımından öteye geçemiyorlar takma. :D
hocam anakart ve şarj üzer mi diye tereddüt ediyorum

Satriani

80+ Bronze
alternatif olarak önerebileceğin bir model var mı hocam
Laptoplarda şu an alternatif sıkıntılı maalesef, bu fiyatlara yakın bir de Nitro 5 vardı, hem fiyatı arttı hem de yük altında çok yüksek fan sesleri gibi sıkıntılardan baya şikayet var. Şahsen ben 35K bandında alacak olsam bu cihazı alırdım, ki PC toplama tarafına geçtiğim için vazgeçtim.

Satriani

80+ Bronze
hocam anakart ve şarj üzer mi diye tereddüt ediyorum
Anakart ile ilgili yüksek oranlı şikayet yok, muhtemelen bi' kaç kişi fabrikasyon bir durumdan dolayı yaşadı.
Oynarken de sürekli adaptör takılı olacağı için şahsen ben sıkıntı olacağını sanmam.

xTURANN

80+ Silver
ee yine kanıt yok ?

Victus alıp, ev kullanımından öteye geçecek ne yapıcaksın merak ettim. Güçle bir işin varsa, Victus tercih etme başka model bak ?
LOQ Al geç diyorsun, Battery Drain sorunu var, ücretsiz adaptör yolluyorlar ? EE Bu Fabrikasyon sorun değil mi ?

Ben Victus hayranı biri değilim fakat nefrette etmiyorum. 30 - 35K Civarına Sorunsuz, Gayet yeterli bir cihaz.
@Ruffian ile bir kaç kez tartıştık mesela Victus iyi mi kötü mü diye. Fakat Victus'a rakip olarak sunulan çoğu cihaz da sorun çıktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,284
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom