- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam oyun oynuyor musun şarj watt problemi oluyor mu ve nasıl çözdünüzAlınır güzel bende kullanıyorum sorunsuz bir şekilde
hocam oyun oynuyor musun şarj watt problemi oluyor mu ve nasıl çözdünüzAlınır güzel bende kullanıyorum sorunsuz bir şekilde
Bizim tartıştığımız dönem hatırlarsan i7 12.nesil ve RTX 4060 nitro 5 30 bin liraydı zaten fiyatda rakipsizdi sorunlu cihaz ama şuan sorun lu denmez piyasa çöp zaten ne alırsanız alın çok pahalı deymez hiç bir türlü.ee yine kanıt yok ?
Victus alıp, ev kullanımından öteye geçecek ne yapıcaksın merak ettim. Güçle bir işin varsa, Victus tercih etme başka model bak ?
LOQ Al geç diyorsun, Battery Drain sorunu var, ücretsiz adaptör yolluyorlar ? EE Bu Fabrikasyon sorun değil mi ?
Ben Victus hayranı biri değilim fakat nefrette etmiyorum. 30 - 35K Civarına Sorunsuz, Gayet yeterli bir cihaz.
@Ruffian ile bir kaç kez tartıştık mesela Victus iyi mi kötü mü diye. Fakat Victus'a rakip olarak sunulan çoğu cihaz da sorun çıktı.
hocam ne alayım yaniBizim tartıştığımız dönem hatırlarsan i7 12.nesil ve RTX 4060 nitro 5 30 bin liraydı zaten fiyatda rakipsizdi sorunlu cihaz ama şuan sorun lu denmez piyasa çöp zaten ne alırsanız alın çok pahalı deymez hiç bir türlü.
Hocam lenovo loq kullancısı olarak konuşmak isterim ki bu laptobu alırsan soğutma sıkıntısı çekmeyeceksin,çok güzel hem sessiz hemde soğuk çalıştırıyor fifa 24 cyberpunk gibi oyunlarda bile 82 derecenin üstünü görmedim daha ben ki fan hızıda daha fullde değildi yani.Onun dışında bu laptobun eksileri ise malzeme kalitesi çokta iyi değil battery draining problemi için bahsedicek olursakY.üksek watt çeken oyunları oynarken yetersiz kalıyor bu doğru fakat saatte %5 civarı bir azalış var ki bu kadar azalışta bence çokta etki etmez.Acer 5 içinde bahsedicek olursak soğutma konusunda loqa nazaran başarısız bir model malzeme kalitesi hakkında bir fikrim yok ama fan sesi bakımından başın ağrıyabilir.Watt limitlemesi yapalım derseniz ise o da yetersiz kalıyor diye hatırlıyorum.Yinede son karar sizin hocam şuan bende 4050 i5 12450hx lenovo loq var başka sormak istediğin bir şey varsa cevaplayabilirim.hocam ne alayım yani
Kafana göre takıl berbat piyasa bu bütçede alacagin her cihaz aynı yerden patlar.hocam ne alayım yani
4060 r7'lisini sipariş ettim hocam şimdi, en iyisi bu duruyorHocam lenovo loq kullancısı olarak konuşmak isterim ki bu laptobu alırsan soğutma sıkıntısı çekmeyeceksin,çok güzel hem sessiz hemde soğuk çalıştırıyor fifa 24 cyberpunk gibi oyunlarda bile 82 derecenin üstünü görmedim daha ben ki fan hızıda daha fullde değildi yani.Onun dışında bu laptobun eksileri ise malzeme kalitesi çokta iyi değil battery draining problemi için bahsedicek olursakY.üksek watt çeken oyunları oynarken yetersiz kalıyor bu doğru fakat saatte %5 civarı bir azalış var ki bu kadar azalışta bence çokta etki etmez.Acer 5 içinde bahsedicek olursak soğutma konusunda loqa nazaran başarısız bir model malzeme kalitesi hakkında bir fikrim yok ama fan sesi bakımından başın ağrıyabilir.Watt limitlemesi yapalım derseniz ise o da yetersiz kalıyor diye hatırlıyorum.Yinede son karar sizin hocam şuan bende 4050 i5 12450hx lenovo loq var başka sormak istediğin bir şey varsa cevaplayabilirim.
Hayırlı olsun hocam4060 r7'lisini sipariş ettim hocam şimdi, en iyisi bu duruyor
sağ olun hocamHayırlı olsun hocam
link4060 r7'lisini sipariş ettim hocam şimdi, en iyisi bu duruyor
hocam merhaba laptop bugün teslim edildi (itopya) ama kullanım kılavuzu çıkmadı. İlk işlem olarak ne yapacağım bilmiyorum bir sorun olur muHocam lenovo loq kullancısı olarak konuşmak isterim ki bu laptobu alırsan soğutma sıkıntısı çekmeyeceksin,çok güzel hem sessiz hemde soğuk çalıştırıyor fifa 24 cyberpunk gibi oyunlarda bile 82 derecenin üstünü görmedim daha ben ki fan hızıda daha fullde değildi yani.Onun dışında bu laptobun eksileri ise malzeme kalitesi çokta iyi değil battery draining problemi için bahsedicek olursakY.üksek watt çeken oyunları oynarken yetersiz kalıyor bu doğru fakat saatte %5 civarı bir azalış var ki bu kadar azalışta bence çokta etki etmez.Acer 5 içinde bahsedicek olursak soğutma konusunda loqa nazaran başarısız bir model malzeme kalitesi hakkında bir fikrim yok ama fan sesi bakımından başın ağrıyabilir.Watt limitlemesi yapalım derseniz ise o da yetersiz kalıyor diye hatırlıyorum.Yinede son karar sizin hocam şuan bende 4050 i5 12450hx lenovo loq var başka sormak istediğin bir şey varsa cevaplayabilirim.
Hocam kullanım kılavuzuna gerek yok Lenovo vantagei indirin zaten Lenovo vantagei güncelleme kısmına gelirseniz orda bios ses aygıtı vs onların driverini kurduğunu görürsünüz vantage sadece ekran kartı sürücüsünü kurmuyor diye biliyorum onuda Nvidia üzerinden indirirsinizhocam merhaba laptop bugün teslim edildi (itopya) ama kullanım kılavuzu çıkmadı. İlk işlem olarak ne yapacağım bilmiyorum bir sorun olur mu