- Reaksiyon skoru
- 122
Sanıyorki yurtdışındaki ürünler orda yazan fiyata göre geliyor, bilmiyor çünkü. Aynı klavyeyi önerip durur.Türkey direct mail seçince 70 80 TL ekleniyor
Bilmiyor olabilir. Tartışma çıkarmaya gerek yokSanıyorki yurtdışındaki ürünler orda yazan fiyata göre geliyor, bilmiyor çünkü. Aynı klavyeyi önerip durur.
Tartışma çıkarmak istesem onu alıntılardım.Bilmiyor olabilir. Tartışma çıkarmaya gerek yok
Senin önerdiği marka? Sürekli bir markayı önermek ne kadar mantıklı bu tartışılır.Tartışma çıkarmak istesem onu alıntılardım.
Marka fanboyluğu var, benim önerdiğim klavyeye gülücük kızgın atıyorlar sanki yasaklı bir şey önermişim gibi. Ama konu sahibi onu tercih etti, neyseki doğruyu görebilenler var.
Benim bir marka fanboyluğum yok, o sırada o bütçeye uygun ne varsa onu öneririm.Senin önerdiği marka? Sürekli bir markayı önermek ne kadar mantıklı bu tartışılır.
Uzatmaya gerek yok arkadaş seçimini yapmış zaten.
Arkadaşı forumda kimse kâle almıyor sen de takma. Profilindeki tüm mesajları silmiş linç yediği için. Gamakay mk61 önerdiğim için marka fanboyu oluyormuşum komik. Ayrıca kendisi saçma sapan markalı bilinmeyen dandik klavye öneirirse tabii ki tüm forumdan gülücük üzgün emojisi alır. Amacı kavga çıkarmaktan başka bir şey değil. Mesajları genellikle saçma olduğu icin herkes gülücük atıp geçiyor sen de öyle yap geç. Birde konu açmış, benimle neden dalga geçiliyor bu beni küçük düşürme kaba dil diye QWESenin önerdiği marka? Sürekli bir markayı önermek ne kadar mantıklı bu tartışılır.
Uzatmaya gerek yok arkadaş seçimini yapmış zaten.
Biraz aşar.![]()
Corsair K55 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K55 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Corsair K55 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
HP Omen 1100 1MY13AA Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 1100 1MY13AA Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP Omen 1100 1MY13AA Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
gamakay link atarmısınYurtiçi: https://www.akakce.com/klavye/en-uc...sikli-kablolu-oyuncu-si-fiyati,966237106.html
Yurtdışı imkanınız varsa ve bütçenizi 40TL aşabilirseniz gamakay mk61 öneririm. İndirim kodu ile 440TL oluyor.
Böyle 513TL, 80TL lik indirim kodu var. Onunla beraber 443TL oluyor. Ama Türkiye Mail seçince fiyat artıyor.gamakay link atarmısın