İyi bir termal macun almayı unutma önerim MX-4.Esenlikelr arkadaşlar. DA-Sistem 2 yi aldım ancak bu ısınma sorunları ile alakalı konuları görünce işlemci soğutucu alma kararı aldım. 200 TL aşmadan güzel soğutucu önerirseniz sevinirim.
Teşekkür ederim önerin için. Ben de zaten MX 4 almayı düşünüyorum.https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fa...iMBumctiHMHFPg_gCt3QwgVKslclNMuxoC_rgQAvD_BwE Buyur hocam bende alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi bir termal macun almayı unutma önerim MX-4.
Şimdi baktım da baya fazla benim bütçeye göre Arkadaşın tavsiye ettiği T6 işime yaramaz mı ?Herkes arctic freezer 34 esports duo öneriyor için den mx4 de çıkıyor ama bütçe aşıyor işte istiyorsan bir süre daha stok kullanıp bunu al sonra
Aynen bana da biraz pahalı geliyor indirime girer mi vs diye düşünüyorum da bilemiyorum t6 incelemesi çok yok heralde ama iyidir heralde fiyata göre.Şimdi baktım da baya fazla benim bütçeye göre Arkadaşın tavsiye ettiği T6 işime yaramaz mı ?
Hayır direk bu forumda var incelemesi emin ol artic kadar iyi articten iyi demiyorum ama maks 3 derece oynar aralarında.Aynen bana da biraz pahalı geliyor indirime girer mi vs diye düşünüyorum da bilemiyorum t6 incelemesi çok yok heralde ama iyidir heralde fiyata göre.
O zaman fiyat farkına değmez onu alsınHayır direk bu forumda var incelemesi emin ol artic kadar iyi articten iyi demiyorum ama maks 3 derece oynar aralarında.