çok tabiArkadaşlar itopyadan da-sistem2 aldım fakat sıcaklığı biraz fazla gözüktü gözüme, kısaca 93 derece normal mi stok fanla?
Alıntıyı görüntüle
stress testine soktuysan normal.Arkadaşlar itopyadan da-sistem2 aldım fakat sıcaklığı biraz fazla gözüktü gözüme, kısaca 93 derece normal mi stok fanla?
Alıntıyı görüntüle
Aşırı yüksek benimki genelde 50 derecelerde dolaşıyor.Arkadaşlar itopyadan da-sistem2 aldım fakat sıcaklığı biraz fazla gözüktü gözüme, kısaca 93 derece normal mi stok fanla?
Alıntıyı görüntüle
boşta 93 değil zaten stres testinde böyle değerlerAşırı yüksek benimki genelde 50 derecelerde dolaşıyor.
Benimki de boşta değil oyunlarda 50-60 arası fakat stres testi için bir şey diyemem sonuçta işlemciyi çok zorlayan bir test. Oyunlarda kaç derece alıyorsun ortalama ?3.8ghz'e sabitlemeyi düşünüyorum o zaman ısınmasını pek abartmıyorum fakat 93 derece fazla bence de
Post automatically merged:
boşta 93 değil zaten stres testinde böyle değerler
oyunlarda nasıl 50-60 oluyor stok fanla ise olması imkansızBenimki de boşta değil oyunlarda 50-60 arası fakat stres testi için bir şey diyemem sonuçta işlemciyi çok zorlayan bir test. Oyunlarda kaç derece alıyorsun ortalama ?
Oyundan oyuna değişir işlemciyi çok kullanmayan oyunlarda normal mesela Valorant.oyunlarda nasıl 50-60 oluyor stok fanla ise olması imkansız
stok fanla bilmiyorum ama 120 yada 240 mm sıvı soğtma almalısın benceArkadaşlar itopyadan da-sistem2 aldım fakat sıcaklığı biraz fazla gözüktü gözüme, kısaca 93 derece normal mi stok fanla?
Alıntıyı görüntüle
t6 ultra alacağım sıvı soğutucu düşünmüyorumstok fanla bilmiyorum ama 120 yada 240 mm sıvı soğtma almalısın bence