Darboğaz yaşarsın evet kötü bir durum değil yani şöyle düşün normalde o ekran kartı 200 FPS verebiliyor ama işlemcin yetmediği için 150 FPS de oynuyorsun. Yani sıkıntı olmaz akıcı oynarsın her oyunu. Ryzen 5 3600 düşük bir işlemci değil. Ha ama yetmez diyorsan işlemci değiş veya oc yap1080 p de çok yüksek darboğaz yaşar mıyım?
Ve darboğaz ne kdr kötü bir durum
Bende ryzen 5 4650G kullanıyorum. 3600 ile hemen hemen aynı performansı veriyor. Hatta senin işlemcin 8-15 fps arası daha iyi.1080 p de çok yüksek darboğaz yaşar mıyım?
Siz de yakın zamanda 2. El apu toplayan birine islemcinizi satarak destek olup yerine hoş bir şey alabilirsiniz. Yazık valla ekran kartının tadı kaçmasınBende ryzen 5 4650G kullanıyorum. 3600 ile hemen hemen aynı performansı veriyor. Hatta senin işlemcin 8-15 fps arası daha iyi.
Şuan rog strix 3060ti takılı benim sistemde. Videolarda gördüğüm fps değerlerine yakın değilim ama genel olarak ultra ayarlarda +90-95 fps arasında valhalla, +80-85 fps arasında nfs heat oynuyorum.
Senin durumuna örnek olur mu bilemedim
Gayet kullanılır. Ciddi bir darboğaz sorunu yaşamazsınız.1080 p de çok yüksek darboğaz yaşar mıyım?
İkinci el toplayanlar ölücü olmasa satarımSiz de yakın zamanda 2. El apu toplayan birine islemcinizi satarak destek olup yerine hoş bir şey alabilirsiniz. Yazık valla ekran kartının tadı kaçmasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Darboğaz çoğu oyunda olmaz, olduğu durumlarda da çok sorun olmaz o işlemciyle.1080 p de çok yüksek darboğaz yaşar mıyım?
Siz kullanıyorsanız herhangi bir sorun oldu mu ekran kartından amd olduğu için biraz tereddüte düştümMerhaba, Ryzen 3600, Xfx rx 6600xt 8*2 16 gb ram mevcut. Valorant harici en kaliteli oyunda dahi sorun yaşamadım. Valorantıda bozuk optimizasyon olduğu için çok takmıyorum kafaya. Doğru kullanımda darboğaz yaşamazsın hocam güzel ikili.