Bitcoin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
RAMleri hallettin mi?Ram mhz ayarlama videosu izlemistim kirmizi renle alakali büssürü biseyler diyordu ne bileyimki
RAMleri hallettin mi?Ram mhz ayarlama videosu izlemistim kirmizi renle alakali büssürü biseyler diyordu ne bileyimki
CPUZ indirip şu kısımları ss atsana. Önemli performans için.Evet hallettim galiba xmp actim profil 1 de 3600 mhz yaziyor cl değerleri düşmüş müdür acaba
Cristal disk info programi olmuyormu ssd icin indrmistimCPUZ indirip şu kısımları ss atsana. Önemli performans için.
Alıntıyı görüntüle
Usta anlama sorunun mu var, CPUZ indir RAM değerlerine bakalım dedimCrystal disk info nereden çıktı.Cristal disk info programi olmuyormu ssd icin indrmistim
Ayni olabilir diye sormuştum anlama sorunu değil ilk defa pc sahibi oldum bilgim yok oyüzdenUsta anlama sorunun mu var, CPUZ indir RAM değerlerine bakalım dedimCrystal disk info nereden çıktı.
ilk defa pc n var. o zaman sorgulama denileni yapAyni olabilir diye sormuştum anlama sorunu değil ilk defa PC sahibi oldum bilgim yok oyüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:
CTR testi bitince indirim resmini atiyorum
konuyu takipteyim ben de . ama sürekli bi karşı çıkma emin olamama.Sana noluyor dostum iyimisin
Senin RAM güzel. En iyi ayarı çekeriz.Öyle bir yapıya sahip olamazmiyim
Bu arada CTR sonucu bornze sample ciktiCPUZ indirip şu kısımları ss atsana. Önemli performans için.
Alıntıyı görüntüle