Çipi iyiyse yaparsın değilse yapamazsın. İşlemcin önemli burda RAM bozulmaz.3600mhz olan rami 4000 yaparsam bozulma şansı var mı ve fps olarak artış olur mu
r5 5600x b550 anakartÇipi iyiyse yaparsın değilse yapamazsın. İşlemcin önemli burda RAM bozulmaz.
Bakalım neler yapılabilir?r5 5600x b550 anakart
Ram dışındaki şartlar uygunsa yapar, yeter ki ram'in çipi aşırı leş olmasınram'in max 3600Mhz destekliyorsa yapamazsın , yapsan bile ekran gelmez ama sorun olmaz bıos pilini çıkarıp takarsın tekrar eski halini alır
benim ki biraz çöp ya ne zaman yapsam ekran gelmiyordu xDRam dışındaki şartlar uygunsa yapar, yeter ki ram'in çipi aşırı leş olmasın
asus b550 ryzen5 5600x geil cl18 3600mhz ram dostum ben çok anlamıyorum bunlar yetiyor muRam dışındaki şartlar uygunsa yapar, yeter ki ram'in çipi aşırı leş olmasın
Ram'in çipini bilmeden yorum yapamam daha doğru olur.asus b550 ryzen5 5600x geil cl18 3600mhz ram dostum ben çok anlamıyorum bunlar yetiyor mu
Başka bir konuda etiketlerseniz yardımcı olmaya çalışabilirimbenim ki biraz çöp ya ne zaman yapsam ekran gelmiyordu xD