3600X Soğutucu Önerisi

sence normal T6,Ultraya göre % kaç daha az performans verir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama benimki yavaş la gaç tane rtx 3090 alıyon bak peçetenin orada

Haklısın da peçete yerine 3090 koyman birsey değiştirmiyor sonuçta aynı :)

Olsun. T6 ultra ile hemen hemen aynı. @MuammerBey kullaniyor
Reeven Hans için test hazırlıyorum T6 soğutucu dan da çok daha iyi olduğunu iddia ediyorum malzeme kalitesi belirsiz canını dahi kontrol edemediğim 2 fanlı soğutucu alacağıma. Scythe firmasının alt markası üst kalite malzeme kalitesine sahip tek fan fakat 82cfm gibi bir değere sahip olan soğutucuyu alırım, 4 tane bakır kaplı nikel boruya sahip üstüne 82 CFM gibi inanılmaz bir fan değerine sahip.

Rainbow modelini bulamazsın ama mavi ve kırmızı rengi var aldığım değerler bu şekilde 3600 1.3 v 4.2 ghz
Hocam testin sonuna doğru foto atsaydınız keşke.

Reeven Hans için test hazırlıyorum T6 soğutucu dan da çok daha iyi olduğunu iddia ediyorum malzeme kalitesi belirsiz canını dahi kontrol edemediğim 2 fanlı soğutucu alacağıma. Scythe firmasının alt markası üst kalite malzeme kalitesine sahip tek fan fakat 82cfm gibi bir değere sahip olan soğutucuyu alırım, 4 tane bakır kaplı nikel boruya sahip üstüne 82 CFM gibi inanılmaz bir fan değerine sahip.

Hocam testin sonuna doğru foto atsaydınız keşke.
3 dk yaptım şuan test yapıyorum 60 derece üstteki fanları söktüm yeni fanları takamadım çoklayıcı lazım o yüzden şimdi test yapamam ama 3 dk yapmıştım o zaman

Dark X94RD
2 kule 2 fan var bakabilirsin am4 uyumlu değil diyor ama uyumlu

3 dk yaptım şuan test yapıyorum 60 derece üstteki fanları söktüm yeni fanları takamadım çoklayıcı lazım o yüzden şimdi test yapamam ama 3 dk yapmıştım o zaman
Ben prime 95 ile 62 üstü görmedim fakat benim kasa görüldüğü üzere kara kutu ayrıca
bu link ile dediğiniz değer arasında fark var üstüne bende üstte 2 fan yok. Yani şimdi karşılaştırmak ikimiz açısından da saçma olacak ben buna ileride para bulursam bir tane daha fan alacağım o zaman çok daha iyi performans sağlar diye düşünüyorum.

Ben prime 95 ile 62 üstü görmedim fakat benim kasa görüldüğü üzere kara kutu ayrıca
bu link ile dediğiniz değer arasında fark var üstüne bende üstte 2 fan yok. Yani şimdi karşılaştırmak ikimiz açısından da saçma olacak ben buna ileride para bulursam bir tane daha fan alacağım o zaman çok daha iyi performans sağlar diye düşünüyorum.
Bendede üstte bir fan varken bu değerleri aldım şuan onları söktüm güçlü fanları takıcam 2 tane corsair 55 derece olur gibi 5 dk test yapıp atarım çoklayıcım gelince reeven hans evet cidden iyi bir soğutucu bende alıcaktım kaliteli duruyor ama 370 tl ben t6 yı 170 tl ye aldım fanlarda önceki kasamdan o yüzden t6 ya atladım aldım aşırı memnunum reeven hans malzeme kalitesi olarak çok yüksek ben forumdakilere t6 yi şöyle öneriyorum t6 al performansı cidden iyi ama çok malzeme kalitesi ve görünüş bekleme çok güzel değil ama çok kötü de değil. Fiyatına göre cidden çok iyi soğutucu

Üstteki fanalrı egzos şekil mi hava alıcak şekil mi taktınız?
Evet egzoz olarak taktım üst tarafa.

Son düzenleme:
Bendede üstte bir fan varken bu değerleri aldım şuan onları söktüm güçlü fanları takıcam 2 tane corsair 55 derece olur gibi 5 dk test yapıp atarım çoklayıcım gelince reeven hans evet cidden iyi bir soğutucu bende alıcaktım kaliteli duruyor ama 370 TL ben t6 yı 170 TL ye aldım fanlarda önceki kasamdan o yüzden t6 ya atladım aldım aşırı memnunum reeven hans malzeme kalitesi olarak çok yüksek ben forumdakilere t6 yi şöyle öneriyorum t6 al performansı cidden iyi ama çok malzeme kalitesi ve görünüş bekleme çok güzel değil ama çok kötü de değil. Fiyatına göre cidden çok iyi soğutucu

Evet egzoz olarak taktım üst tarafa.
Ben Reeven Hansı ekim ayı içinde 270 liraya aldım QP sitesinden hala da aynı fiyat sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,066
Üyeler
189,540
Son üye
Hanzadee
Geri