3600x stres testi sonuçları

Windows 11

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,952
3600x e strest testi yaptım 5 dk 83-84 derece iyi mi ? Spec delta rgb ye 2 fan daha eklesem ne kadar düşer ?

Soğutucuyu değiştirmen kasaya fan eklemekten daha iyi olacaktır.
Stok soğutucu mu kullanıyorsun?
CBP açık mı?
Throttling yapıyor mu? (Yapmaması gerek ama yine de sordum)

Soğutucuyu değiştirmen kasaya fan eklemekten daha iyi olacaktır.
Stok soğutucu mu kullanıyorsun?
CBP açık mı?
Throttling yapıyor mu? (Yapmaması gerek ama yine de sordum)
Evet.
Evet.
Ne olduğunu bilmiyorum.

Evet.
Evet.
Ne olduğunu bilmiyorum.
Throttling derken ısınınca frekansı düşüyor mu demek istemiştim fakat 5 dakika yapmışsınız testi.

Daha uzun süre yapar mısın?
Yaparken de kayıt tutabilen bir program var ise (min max ort değerlerini gösterebilecek) onu açın.

Aşırı ısınıyor derseniz de UnderVolt yapıp 1.1V 4.1-4.2 civarında kullanabilirsiniz diye tahmin ediyorum bu hem serin hem performanslı çalışmasını sağlar.

Kasa fanı yerine CPU soğutucu almanız daha iyi olur.
Bütçeniz yetiyor ise Freezer 34 eSports DUO modeline bakabilirsiniz.

Throttling derken ısınınca frekansı düşüyor mu demek istemiştim fakat 5 dakika yapmışsınız testi.

Daha uzun süre yapar mısın?
Yaparken de kayıt tutabilen bir program var ise (min max ort değerlerini gösterebilecek) onu açın.

Aşırı ısınıyor derseniz de UnderVolt yapıp 1.1V 4.1-4.2 civarında kullanabilirsiniz diye tahmin ediyorum bu hem serin hem performanslı çalışmasını sağlar.

Kasa fanı yerine CPU soğutucu almanız daha iyi olur.
Bütçeniz yetiyor ise Freezer 34 eSports DUO modeline bakabilirsiniz.
CPU soğutucu soğutucuyu değiştitirken işlemciyle gelmesinden korktuğum için almayı pek düşünmedim açıkcası 42ghzden 4.1 e falan düştü

CPU soğutucu soğutucuyu değiştitirken işlemciyle gelmesinden korktuğum için almayı pek düşünmedim açıkcası 42ghzden 4.1 e falan düştü
cikarmadan once stres tedti taparsan sıkinti opmaz

CPB kapataam performans ne kadar değişir ?

Geri