Çözüldü✓ 360hz monitör lazım!!!!

270hz monitör kullanıyorum ve yükseltmeye karar verdim. Sistemime göre 360hz benim için iyi ve ideal. Şu 1ms veya 0.5 ms olayını çok bilmiyorum. Biraz öneriye ihtiyacım var. Sizce hangi 360hz monitörü almalıyım?
Ben bunu satın aldım yeni, 2K monitörümün yanında kullanıyorum FPS oyunlarında Asus Rog Strix monitörümü kullanıcam artık.
Renk ayarlarını vs her şeyini yaptım çok ama çok memnunum baya iyi oldu.
Ayriyetten 380Hz'de yapabiliyorsun o da çok iyi.

işlemci ve ekran kartı yükseltmeniz daha mantıklı olur o halde
Evet ama ben yükseltmeyi önceden yaptım. Bu yüzden şu an sadece yüksek hz alabilme imkanım var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bunu satın aldım yeni, 2K monitörümün yanında kullanıyorum FPS oyunlarında Asus Rog Strix monitörümü kullanıcam artık.
Renk ayarlarını vs her şeyini yaptım çok ama çok memnunum baya iyi oldu.
Ayriyetten 380Hz'de yapabiliyorsun o da çok iyi.
Fiyat olarak güzel ama neden diğer markalara göre ucuz? Baktığım zaman en az 30K görünüyor bu tarz 360hz ve 0.5 ms monitörler. Asus ucuz bir marka mı?

Evet ama ben yükseltmeyi önceden yaptım. Bu yüzden şu an sadece yüksek hz alabilme imkanım var.

Fiyat olarak güzel ama neden diğer markalara göre ucuz? Baktığım zaman en az 30K görünüyor bu tarz 360hz ve 0.5 ms monitörler. Asus ucuz bir marka mı?
OLED veya 2k monitörlere bakıyorsunuzdur muhtemelen ya da TN panel

1080P bu hocam ondan dolayı.

Peki önceden düşük hz kullanmış mıydın? Arasında fark görebiliyor musun?
Monitör'ü gaming gen den alırsanız şu aşağıdaki indirimleri kullanın 2200 TL fiyatı düşer

Monitör'ü gaming gen den alırsanız şu aşağıdaki indirimleri kullanın 2200 TL fiyatı düşer
Sağ oll.

Peki önceden düşük hz kullanmış mıydın? Arasında fark görebiliyor musun?
Valla hocam 240hz 2K monitörüm var onunla oynuyodum asusa geçene kadar baya bi fark ettiriyor yani ben hissediyorum onu peeklerde ve oyun daha akıcı geliyor

27 inç Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü bende bu var satıyorum Oled olandan öğrenci indiriminde almıştım ilgilenirsen yaz özelden​

Geri