- Konu Sahibi Konu Sahibi
1080p bana ideal geliyor. 2k fps açısından iyi sonuçlar vermez.
1080p bana ideal geliyor. 2k fps açısından iyi sonuçlar vermez.
işlemci ve ekran kartı yükseltmeniz daha mantıklı olur o halde1080p bana ideal geliyor. 2k fps açısından iyi sonuçlar vermez.
270hz monitör kullanıyorum ve yükseltmeye karar verdim. Sistemime göre 360hz benim için iyi ve ideal. Şu 1ms veya 0.5 ms olayını çok bilmiyorum. Biraz öneriye ihtiyacım var. Sizce hangi 360hz monitörü almalıyım?
Evet ama ben yükseltmeyi önceden yaptım. Bu yüzden şu an sadece yüksek hz alabilme imkanım var.işlemci ve ekran kartı yükseltmeniz daha mantıklı olur o halde
Fiyat olarak güzel ama neden diğer markalara göre ucuz? Baktığım zaman en az 30K görünüyor bu tarz 360hz ve 0.5 ms monitörler. Asus ucuz bir marka mı?Ben bunu satın aldım yeni, 2K monitörümün yanında kullanıyorum FPS oyunlarında Asus Rog Strix monitörümü kullanıcam artık.![]()
ASUS ROG STRİX XG259QNS 24.5'' 380Hz 0.3 ms Full HD Adaptive Sync IPS Esport Gaming (Oyuncu) Monitör - Fiyatı, Yorumları
ASUS ROG STRİX XG259QNS 24.5'' 380Hz 0.3 ms Full HD Adaptive Sync IPS Esport Gaming (Oyuncu) Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Renk ayarlarını vs her şeyini yaptım çok ama çok memnunum baya iyi oldu.
Ayriyetten 380Hz'de yapabiliyorsun o da çok iyi.
OLED veya 2k monitörlere bakıyorsunuzdur muhtemelen ya da TN panelEvet ama ben yükseltmeyi önceden yaptım. Bu yüzden şu an sadece yüksek hz alabilme imkanım var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiyat olarak güzel ama neden diğer markalara göre ucuz? Baktığım zaman en az 30K görünüyor bu tarz 360hz ve 0.5 ms monitörler. Asus ucuz bir marka mı?
1080P bu hocam ondan dolayı.Evet ama ben yükseltmeyi önceden yaptım. Bu yüzden şu an sadece yüksek hz alabilme imkanım var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiyat olarak güzel ama neden diğer markalara göre ucuz? Baktığım zaman en az 30K görünüyor bu tarz 360hz ve 0.5 ms monitörler. Asus ucuz bir marka mı?
360hz ama overclock ile 380 mi oluyor?1080P bu hocam ondan dolayı.
Evet360hz ama overclock ile 380 mi oluyor?
Peki önceden düşük hz kullanmış mıydın? Arasında fark görebiliyor musun?
Monitör'ü gaming gen den alırsanız şu aşağıdaki indirimleri kullanın 2200 TL fiyatı düşerPeki önceden düşük hz kullanmış mıydın? Arasında fark görebiliyor musun?
Sağ oll.Monitör'ü gaming gen den alırsanız şu aşağıdaki indirimleri kullanın 2200 TL fiyatı düşer
GamingGenTR'de İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:
1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.
Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız...
- İsimbulamajim
- Cevaplar: 1,609
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Valla hocam 240hz 2K monitörüm var onunla oynuyodum asusa geçene kadar baya bi fark ettiriyor yani ben hissediyorum onu peeklerde ve oyun daha akıcı geliyorPeki önceden düşük hz kullanmış mıydın? Arasında fark görebiliyor musun?