DeeperWeys
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim240'a geçmek değecek kadar şey kazandırmaz ama 360Hz kazandırır.
teşekkür ederim240'a geçmek değecek kadar şey kazandırmaz ama 360Hz kazandırır.
geçende 280 lik indirime girmiştiteşekkür ederim baya güzele benziyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
gaminggende güvenilir diye biliyorum oradanda alabilirim
bir bakarım ama arkadaşın attığı asusun fiyatı gayet güzel geldi bütçemede uygun hemgeçende 280 lik indirime girmişti
360 lık çok uçuk bence
240 lık yerine 280 lik alabilirsiniz
valorant prof hedefim var 2sezondur radiant oyuncusuyum ama turnuvalara giriceğimden dolayı monitör değiştirsemmi diye kararsız kaldım 144hz kullanıyorum şuan sizce bu seviyler için 144hz yeterlimi 360 240 geçilmesi mantıklı olurmu (benim seviyemdeki çoğu oyuncu şu sıralar 360a geçmeye başladı o yüzden sordum)
biomdaki bilgisayarım eski şuan 400 430 fps alıyorum rankedda
önerebileceğiniz monitörler varsa atarsanız sevinirim
espor maçları ve challengermode gibi küçük turnuvalar vb büyük takımlar o turnuvalara girmediği için günlük neredeyse takıma 100euro geliyor garantihocam konu dışı ancak oyundan nasıl para kazanıyorsun söylemek sıkıntı olmazsa ?
teşekkürler 360hz almakta kararlıyım şuan sanırsam asusu alıcağımASUS ROG SWIFT 24.5″ PG259QN modelini kullanıyorum eğer bütçeniz yetiyor ve alınca sizi dara sokmayacak düzeydeyseniz fps çağında çığır açıcağınızı belirtmek isterim ama 240 da 360a yakın seviyede performans gösteriyor.
teşekkürlerespor maçları ve challengermode gibi küçük turnuvalar vb büyük takımlar o turnuvalara girmediği için günlük neredeyse takıma 100euro geliyor garanti
teşekkürler 360hz almakta kararlıyım şuan sanırsam asusu alıcağım
benq önerebilirim çok uzun zamandır espor turnuvalarında benq monitörler varvalorant prof hedefim var 2sezondur radiant oyuncusuyum ama turnuvalara giriceğimden dolayı monitör değiştirsemmi diye kararsız kaldım 144hz kullanıyorum şuan sizce bu seviyler için 144hz yeterlimi 360 240 geçilmesi mantıklı olurmu (benim seviyemdeki çoğu oyuncu şu sıralar 360a geçmeye başladı o yüzden sordum)
biomdaki bilgisayarım eski şuan 400 430 fps alıyorum rankedda
önerebileceğiniz monitörler varsa atarsanız sevinirim
aktif olarak benQ kullanıyorum ama sanırsam hala 360hz çıkarmadılar türkiyede çıkarsalar direk onu alırdımbenq önerebilirim çok uzun zamandır espor turnuvalarında benq monitörler var
csgo esporcularının yarısı alienware kullanıyor onuda düşünebilirsin bide asus var kendin karar ver ben oyumu asustan yana kullanıyorum
Ama 16 milyon renk varken msi da 1.07 milyar renk varAsus daha ucuz
benq hep piyasanın gerisinden geliyor ya diğer ürünlerindede aynı şeyi yaptılar esporcuların 2/3'si benq kullanıyor hala 360 çıkarmamak konusunda ısrarcılaraktif olarak benQ kullanıyorum ama sanırsam hala 360hz çıkarmadılar türkiyede çıkarsalar direk onu alırdım
Onu farketmemiştim güzel detayAma 16 milyon renk varken msi da 1.07 milyar renk var