igito
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,214
Bunu almayı düşünüyorum kasam Aerocool P500C
acaba radyatör bu kasamın üst kısmına rahatça sığarmı?
Top: 120/240/280/360mm Radiator (Optional)Aerocool P500C
La baba sitesinde yazıyor ya. Neyse, soğutucu güzel bu arada. Radyatör kalınlığı normal, LF gibi kazulet değil, ama LF3'ten daha iyi.Bunu almayı düşünüyorum kasam Aerocool P500C
hocam sizi yakalamışken bir soru daha sorayım sizce idefixten 6 ay peşin taksit bu soğutucuyu almalımıyım? amacım görsellik şuan zaten kule tipi soğutmam var yetiyor onu kenara alıp yedekte tutcamStandart kalınlıkta bir radyatöre benziyor rahat sığması lazım.
geçenlerde arcticin radyatörleri normal 360mm destekleyen kasalara bile sığmıyor diye mesajlar görmüştüm ondan sorayım dedim ilk defa sıvı soğutma alıcam bilgim yok pekLa baba sitesinde yazıyor ya. Neyse, soğutucu güzel bu arada. Radyatör kalınlığı normal, LF gibi kazulet değil, ama LF3'ten daha iyi.
Alıntıyı görüntüle
Yok bu normal. Sadece LF'nin radyatörler çok kalın oluyor ve her kasa sığmıyor doğru.hocam sizi yakalamışken bir soru daha sorayım sizce idefixten 6 ay peşin taksit bu soğutucuyu almalımıyım? amacım görsellik şuan zaten kule tipi soğutmam var yetiyor onu kenara alıp yedekte tutcam
Post automatically merged:
geçenlerde arcticin radyatörleri normal 360mm destekleyen kasalara bile sığmıyor diye mesajlar görmüştüm ondan sorayım dedim ilk defa sıvı soğutma alıcam bilgim yok pek
Tabi ki mantıklı. Alabildiğin her şeyi taksitle almak seni yarın için daha az fakir yapar.idefixten 6 taksit peşin fiyatına almak mantıklımı sence
Bu fiyata daha iyi bir soğutucu yok. Muadilleri 7K arasında. Hangi işlemci için alıyorsun?bu fiyata bu ürünü almak mantıklımı diye sormuştum ama tabikide 6 ay taksit olayı benim için nimet