Yardım 360mm AIO kasama uyarmı?

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,214
Top: 120/240/280/360mm Radiator (Optional)
Side: 120/240/280mm Radiator (Optional)
Bottom: 120/240/360mm Radiator (Optional)
Rear: 120mm Radiator (Optional)

Buyur.
oluyor yani

Standart kalınlıkta bir radyatöre benziyor rahat sığması lazım.

Bunu almayı düşünüyorum kasam Aerocool P500C
acaba radyatör bu kasamın üst kısmına rahatça sığarmı?
La baba sitesinde yazıyor ya. Neyse, soğutucu güzel bu arada. Radyatör kalınlığı normal, LF gibi kazulet değil, ama LF3'ten daha iyi.

Ekran görüntüsü 2025-08-29 002427.webp

Standart kalınlıkta bir radyatöre benziyor rahat sığması lazım.
hocam sizi yakalamışken bir soru daha sorayım sizce idefixten 6 ay peşin taksit bu soğutucuyu almalımıyım? amacım görsellik şuan zaten kule tipi soğutmam var yetiyor onu kenara alıp yedekte tutcam
Post automatically merged:

La baba sitesinde yazıyor ya. Neyse, soğutucu güzel bu arada. Radyatör kalınlığı normal, LF gibi kazulet değil, ama LF3'ten daha iyi.

Alıntıyı görüntüle
geçenlerde arcticin radyatörleri normal 360mm destekleyen kasalara bile sığmıyor diye mesajlar görmüştüm ondan sorayım dedim ilk defa sıvı soğutma alıcam bilgim yok pek

hocam sizi yakalamışken bir soru daha sorayım sizce idefixten 6 ay peşin taksit bu soğutucuyu almalımıyım? amacım görsellik şuan zaten kule tipi soğutmam var yetiyor onu kenara alıp yedekte tutcam
Post automatically merged:

geçenlerde arcticin radyatörleri normal 360mm destekleyen kasalara bile sığmıyor diye mesajlar görmüştüm ondan sorayım dedim ilk defa sıvı soğutma alıcam bilgim yok pek
Yok bu normal. Sadece LF'nin radyatörler çok kalın oluyor ve her kasa sığmıyor doğru.

Tabi ki mantıklı. Alabildiğin her şeyi taksitle almak seni yarın için daha az fakir yapar.
bu fiyata bu ürünü almak mantıklımı diye sormuştum ama tabikide 6 ay taksit olayı benim için nimet

Bu fiyata daha iyi bir soğutucu yok. Muadilleri 7K arasında.
alıyorum o zaman hocam ayda 868 liraya geliyor. idefix üzermi ileride? bir de indirim kuponu falan varmı varsa kullanayım

Alınır ve sığar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,435
Üyeler
190,913
Son üye
DARLAYIC1
Geri