6 taksit kötü değil aslındataksit imkanı çok kısıtlı ya
Hangi işlemciye alacaksın?taksit imkanı çok kısıtlı ya
Birde worlde mi gwnelde worlde fazla olurdu site linkini atarmısınız göremedim de
Neden masrafa giriyorsun ki? O işlemci maks 70w çekiyor çekmiyor bile. 4x6 ısı borulu soğutma bile o işlemci 50c tutar.
Birde worlde mi gwnelde worlde fazla olurdu site linkini atarmısınız göremedim de
öyle zaten ASSASSIN X 120 REFINED SE PLUS var gayette memnunum amacım görsellikNeden masrafa giriyorsun ki? O işlemci maks 70w çekiyor çekmiyor bile. 4x6 ısı borulu soğutma bile o işlemci 50c tutar.
Kesinlikle böyle alınmalıbende albaraka var world altyapısını kullanıyor![]()
ThermalRight Frozen Warframe Pro 360 Black ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu - idefix
ThermalRight Frozen Warframe Pro 360 Black ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Kasa Fanları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
öyle zaten ASSASSIN X 120 REFINED SE PLUS var gayette memnunum amacım görsellik
Hm albarakayı duymadım direlt world kartınız yokmuhocam bana en fazla 2 taksit çıkarıyor site. 6 olsaydı zaten hemen alcaktım
O zaman bişi diyemem kart ile alakalı o taksit durumumaalesef sadece albaraka world classic var