🔥İndirim 360MM SIVI SOĞUTMA 899₺

DJ. Mic Check

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
18,330
Ana konu varken..

Benim Corsair H80i GT bozulursa yenilerim diyordum ama bir türlü bozulmuyor. Bir kaç aya 7 sene olacak neredeyse alalı. Soğutma performansı zayıflasa yine değiştirmeyi düşüneceğim ama yok. İnat etti yıllara meydan okuyor.
Tekrar sıvı soğutma alacağım zaman sanırım indirim kovalayıp yine Corsair alırım.
Ama bu Cougar'ın fiyatı gerçekten de muhteşem, buna rağmen almayı düşünmem.

Benim Corsair H80i GT bozulursa yenilerim diyordum ama bir türlü bozulmuyor. Bir kaç aya 7 sene olacak neredeyse alalı. Soğutma performansı zayıflasa yine değiştirmeyi düşüneceğim ama yok. İnat etti yıllara meydan okuyor.
Tekrar sıvı soğutma alacağım zaman sanırım indirim kovalayıp yine Corsair alırım.
Ama bu Cougar'ın fiyatı gerçekten de muhteşem, buna rağmen almayı düşünmem.
O zaman ben gidem H80i GT alam :D

Çok çirkin olmasa alırdım

Benim gönlümde bu yatıyor da, şimdi gereksiz masraf etmeyeyim diye bekliyorum. Belki sonra daha iyisi çıkarsa onu alırım :D
Aorus’unki var. İşlemcinin üstüne gelen kısımda anlık sıcaklık ekranı var (oled sanırım) ben olsan onu alırdım ama kalite ve dayanıklılık seviyesini bilemem :)

Aorus’unki var. İşlemcinin üstüne gelen kısımda anlık sıcaklık ekranı var (oled sanırım) ben olsan onu alırdım ama kalite ve dayanıklılık seviyesini bilemem :)
Şık görünüyor ama kalite de arayınca Corsair ağır basıyor bence. 5 yıllık garantisi de var Corsair'in, kalite bir yana dursun bu daha çok önemsediğim şey. Aorus sanırım 3 yıl garanti veriyordu.

Geri