Thermalrightlara bakmanızı öneririm 4-5k ya lcd li modelleri vardı galibasiyah 360mm sıvı soğutma önerisi lazım bütçe 3 4k
5k ya dayanmasın ya 4k sınır olacak şekilde öneriniz varmıBunu buldum bütçeyi aşıyor biraz ama araştırmanızı öneririm yinede bu modeli
bana çok önerdiler sıvı soğutma alacağım zaman o yüzden bunu öneriyorum
www.n11.com
Satıcı gamingen![]()
Thermalright Frozen Warframe 360 SE ARGB White 360mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu
Thermalright Frozen Warframe 360 SE ARGB White 360mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
peşin taksitli olması şartRadyator kalinligi uyuyorsa en iyisi diyebilirrz![]()
ARCTIC Liquid Freezer II - 360 A-RGB AR-ACFRE00101A Rev 3 LGA1700-1200-115X/AM5-AM4, 3x120mm P12 PWM Fan, Sıvı İşlemci soğutucusu - inventus
ARCTIC Liquid Freezer II - 360 A-RGB AR-ACFRE00101A Rev 3 LGA1700-1200-115X/AM5-AM4, 3x120mm P12 PWM Fan, Sıvı İşlemci soğutucusuinventus.com.tr
aklında aynalı adam olarak kalcam ben heralde LKJGHLHGJKDHGDKGHDKHD4ü yinede geçmesin hemde aynalı olsun dersen
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Aynalı İgito fksljdlsnskssj peşin taksit Bilmem Ben 4500 bandında lcd ekranlı beyaz Bunlar vardı glsndksjspeşin taksitli olması şart
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aklında aynalı adam olarak kalcam ben heralde LKJGHLHGJKDHGDKGHDKHD