720p olmasına olur, istersen 4K bile olur ama sadece boyutu o kadar olur. Kalitesi onlar gibi olmaz. Adobe Photoshop varsa onunla yapmayı dene. Bu konuda güzel bir iş yapıyor.E olmaz yani
Kalitesini değil fakat boyutunu büyültebilirsin diye biliyorumSoru yukarıda slayt için nulduğum resimleri 720p yada 1080p yapabilir miyim böyle bir şey var mı ?
Burada çoğu arkadaş dalga geçmiş çok bilir gibi soru sordum. Ve baktım fotoğrafçılar falan da PS ile yapıyormuş ve kendimde gördüm adamlar ölmüş CD yi canlandırıyor varmış meğersem kalitede artabiliyormuş yorumun için teşekkürlerKalitesini değil fakat boyutunu büyültebilirsin diye biliyorum
Yapılıyormuş bu aradaYoktan piksel var etmek güzelmiş
Yapılıyor1 kiloyu 2 kilo yapmak gibi bir şey bu, yani bildiğim kadarıyla mümkün değil.
Tam olarak dediğini yapmıyor yapay zeka pikseller ekliyor ama tam gerçeği değil bu da bir yere kadar izin verirBurada çoğu arkadaş dalga geçmiş çok bilir gibi soru sordum. Ve baktım fotoğrafçılar falan da PS ile yapıyormuş ve kendimde gördüm adamlar ölmüş CD yi canlandırıyor varmış meğersem kalitede artabiliyormuş yorumun için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapılıyormuş bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapılıyor
yemek ye1 kiloyu 2 kilo yapmak gibi bir şey bu, yani bildiğim kadarıyla mümkün değil.
Sanmam, ama denemekten zarar gelmez.Soru yukarıda slayt için nulduğum resimleri 720p yada 1080p yapabilir miyim böyle bir şey var mı ?