Neler Yeni

3700X + 5700 XT sistem iyi mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
Bana 5700 XT'nin 70 FPS fark attığı bir oyun bulsana. En fazla 10 FPS fark oluyor, bak en fazla. Bu kartlar 2K ultra 60 FPS kartı, 2K'da 60 FPS ile gayet akıcı bir şekilde oyunu oynar. 2K ve 4K'da arada FPS farkı yok.

-DLSS 2.0(3.0 Gelecek)
-RTX teknolojisi
-NVENC
-CUDA
-İyi OC performansı
-Stabil driverlar
-Düşük TDP değerleri

Bu yukarıda yazdıklarım için 5 FPS feda edilir.

Şimdi bana gelip bir test atarsın 5700 XT 10-15 FPS fark atmıştır, ama video 6 aylıktır. Son driverlar ile 2060S ile 5700 XT arasında 1080P'de olan fark %2-%3 falan.
Daha fazla güncel test'te atabilirim hala öyle bir arzun varsa? Senin 2060 Super ile 5700 XT rakiptir demen, 2070 Super ile 5700 XT kıyaslayanların yaptıgından daha sacma.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

Oyun AMD özel optimizasyonlu galiba. 5700 XT 2070S'e 20-30 FPS fark atıyor, bu imkansız zaten. Oyun özel olarak AMD'ye optimizasyonlu ve videonun yalan payı var.

Zaten yorumlara bakarsan adam testin doğruluk payı olmadığını söylüyor(kanalın sahibi), ve ''bunu neden yaptım bilmiyorum'' diyor. Kanalın sahibinin gerçeklik payı olmadığını söylediği video ile karşılaştırma yapmak ne kadar dopru?

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
Oyun AMD özel optimizasyonlu galiba. 5700 XT 2070S'e 20-30 FPS fark atıyor, bu imkansız zaten. Oyun özel olarak AMD'ye optimizasyonlu ve videonun yalan payı var.

Zaten yorumlara bakarsan adam testin doğruluk payı olmadığını söylüyor(kanalın sahibi), ve ''bunu neden yaptım bilmiyorum'' diyor. Kanalın sahibinin gerçeklik payı olmadığını söylediği video ile karşılaştırma yapmak ne kadar dopru?
Sana tek bir video atmadım. 3 video attım. Video sayısını çoğaltabilirim. Sen yeter ki iste.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Sana tek bir video atmadım. 3 video attım. Video sayısını çoğaltabilirim. Sen yeter ki iste.

Bu videoda Warzone ve Forza dışında aynı FPS'yi veriyorlar. Forza AMD özel optimizasyonlu bir oyun olduğu için 5700 XT'nin geçmesi normal, Warzone'de geçiyor bir tek, onun dışında hep aynı FPS'leri veriyorlar.

Ben zaten 2060S 5700 XT rakibi demiyorum, 5700 XT %2 %3 yer yer %4-5 fark atıyor, ama arada %3.5 daha az FPS alıp tüm teknolojilerden yararlanmak daha mantıklı.

isimsizüye

80+ Gold
Bu versus'un kazananı her zaman, her koşulda, her konuda 5700 XT olacaktır. Buda bu iki kartı rakip olmaktan çıkartır. Kaldı ki attığın video referans kart. Seni çok iyi anlıyorum, NVİDİA fanboyu ve 5700 XT düşmanı olarak bu durum seni üzüyor ancak 5700 XT ile 2060 Super rakip değildir. 5700 XT'nin rakibi RTX 2070'dir. RTX teknolojisinden yararlanmak istiyorsan 2070, istemiyorsan 5700 XT alır geçerisn. RTX 2070 Super'e zaten hiç değinmiyorum, 2070 Super zaten bu sınıftan tamamen ayrılan oldukça iyi bir kart bu kartlarla birlikte isminin anılmaması gerekiyor.
Rx 5700 xt elimde vardı kardeşim. her sorunu yaşadım. iade ettim. mavi ekran hatası ne o zaman :p

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın

Bu videoda Warzone ve Forza dışında aynı FPS'yi veriyorlar. Forza AMD özel optimizasyonlu bir oyun olduğu için 5700 XT'nin geçmesi normal, Warzone'de geçiyor bir tek, onun dışında hep aynı FPS'leri veriyorlar.

Ben zaten 2060S 5700 XT rakibi demiyorum, 5700 XT %2 %3 yer yer %4-5 fark atıyor, ama arada %3.5 daha az FPS alıp tüm teknolojilerden yararlanmak daha mantıklı.
Bakın 4K testi atıyorsunuz. Anlayın şunu kimse 4K oyun oynamıyor. İnsanlar rekabetçi oyunları 1080p'de ayarlar kısık oynuyor fps arttırmak adına.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rx 5700 xt elimde vardı kardeşim. her sorunu yaşadım. iade ettim. mavi ekrna hatası ne o zaman :p
Ben ne kullanıyorum ?

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Bakın 4K testi atıyorsunuz. Anlayın şunu kimse 4K oyun oynamıyor. İnsanlar rekabetçi oyunları 1080p'de ayarlar kısık oynuyor fps arttırmak adına.

Ben ne kullanıyorum ?

Valla sıfır şaka ile söylüyorum bunu, elimde 2060S gibi bir kart ile 4K, 2K oynamak varken 1080P'nin yüzüne bakmam. Herkes rekabetçi oyun oynamıyor.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
Valla sıfır şaka ile söylüyorum bunu, elimde 2060S gibi bir kart ile 4K, 2K oynamak varken 1080P'nin yüzüne bakmam. Herkes rekabetçi oyun oynamıyor.
Pekala, bu forumda insanlar konu içinde bu şekilde belirttiklerinde 2060 Super önermeye devam edebilirsiniz. Ancak önce bir sorun adam kartı ne için kullanacak. Türkiye'nin oyuncu kitlesi rekabetçi oyun oynuyor. Sen adama 5 fps fark ediyor diyorsun. 1080 P'de hangi 5 fps kaç 5 fps?

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Ben ne kullanıyorum ?

Genel olarak sorun var, Youtube'da 5700 XT alıp siyah ekran, mavi ekran sorunu yüzünden oyun oynayaman bir sürü kişi var. Yanlış hatırlamıyorsam @FreakyXd 5700 XT kart alıp siyah ekran, mavi ekran sorunu yüzünden oyun oynayamıp kartı garantiye gönderip uzun süre uğraşmış, en sonunda para iadesi almış. Ya @FreakyXd sorun yaşamıştı yada başka gold rütbesi olan bir arkadaş.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Türkiye'nin oyuncu kitlesi rekabetçi oyun oynuyor

😆 😆 😆 😆 :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Bu nasıl genelemedir ya? 😆😆😆 Yoo ben hem rekabetçi oynuyorum, hem hikayeli oynuyorum, hem online oyun oynuyorum. ''TR oyuncuları sadece rekabetçi oynuyor, 4K ve 2K oynamazlar, işlerine yaramaz'' nasıl bir savunmadır ya? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
Genel olarak sorun var, Youtube'da 5700 XT alıp siyah ekran, mavi ekran sorunu yüzünden oyun oynayaman bir sürü kişi var. Yanlış hatırlamıyorsam @FreakyXd 5700 XT kart alıp siyah ekran, mavi ekran sorunu yüzünden oyun oynayamıp kartı garantiye gönderip uzun süre uğraşmış, en sonunda para iadesi almış. Ya @FreakyXd sorun yaşamıştı yada başka gold rütbesi olan bir arkadaş.
Bende daha önce GTX 960 kartımda aylarca ısınıp kapanma problemiyle uğraştım. Bunlar her kartta olabilir. Ancak şu anda piyasadaki çoğu kart kullanım konusunda problem yaratmayan kartlar. "WHQL" driver kullanıldığı sürece her hangi bir driver problemi son 1 senedir zaten kesinlikle "YOK". İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz.

😆 😆 😆 😆 :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Bu nasıl genelemedir ya? 😆😆😆 Yoo ben hem rekabetçi oynuyorum, hem hikayeli oynuyorum, hem online oyun oynuyorum. ''TR oyuncuları sadece rekabetçi oynuyor, 4K ve 2K oynamazlar, işlerine yaramaz'' nasıl bir savunmadır ya? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Boş insanlarla konuşarak uzlaşmaya çalışarak kendimi nasıl hırpaladığımı bu yazınız ile bir kere daha yüzüme vurduğunuz için teşekkür ederim. Konuşmaya değmez, laf anlamaz insanlarsınız. İyi forumlar.

Top Bottom