IDFALKDSFJALSKDFLDSAFJSALKDF yuh 1 sene önce koyulmuş ilana garantisi bitmiştir onunÇok teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi görüyorum, Allah'tan umut kesilmez.
Derken? Bütçesi varsa gider başka bir şey alır. Neyi eleştirdiğini anlayamadım.120GB SSD ile 1TB SSD nin fiyatı aynı mı?
eline sağlık.Arkadaşlar merhaba, bugünkü rehberimizde bu kadar ucuz bir fiyata ve stokların olmadığı dönemde 1650S'li sistem toplayacağız, umarım rehberi beğenirsiniz.
İşlemci: Intel i3-10100F
İşlemci tarafında Intel'in uygun fiyatlı 10100F işlemcisini kullandım.
Anakart: Asus PRIME H410M-F
Bulunabilecek en ucuz H410 anakartı kullandım.
Ekran Kartı (2.el): Inno3d GTX 1650 Super 4GB
Ekran kartını 2.el olmasının sebebi stok sıkıntısı ve buna bağlı olarak fiyatların uçması.
RAM: Neoforza 8 GB 3000 MHz
RAM kısmında gayet kaliteli bir RAM kullandım. Bütçesi olanlar RAM'den 2 tane kullanabilirler.
SSD: Patriot 120 GB Burst
SSD konusunda fazla söze gerek yok zaten, tam bir f/p SSD.
PSU: Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W
Aerocool'un düşük bütçe için uygun olan PSU'sunu kullandım.
Evet arkadaşlar rehberimiz bu kadardı. Umarım beğenmişsinizdir.
NOT: Sistem uzay montajdır, kasa bulunmamaktadır.
@5x_d4emon 'a sonsuz milyar teşekkürler.
Elinize sağlık ama herkesin sorunsuz alabileceği şekilde olsa daha iyi olurdu bence, ya da 1650 gibi bir alternatif koyabilirsinizArkadaşlar merhaba, bugünkü rehberimizde bu kadar ucuz bir fiyata ve stokların olmadığı dönemde 1650S'li sistem toplayacağız, umarım rehberi beğenirsiniz.
İşlemci: Intel i3-10100F
İşlemci tarafında Intel'in uygun fiyatlı 10100F işlemcisini kullandım.
Anakart: Asus PRIME H410M-F
Bulunabilecek en ucuz H410 anakartı kullandım.
Ekran Kartı (2.el): Inno3d GTX 1650 Super 4GB
Ekran kartını 2.el olmasının sebebi stok sıkıntısı ve buna bağlı olarak fiyatların uçması.
RAM: Neoforza 8 GB 3000 MHz
RAM kısmında gayet kaliteli bir RAM kullandım. Bütçesi olanlar RAM'den 2 tane kullanabilirler.
SSD: Patriot 120 GB Burst
SSD konusunda fazla söze gerek yok zaten, tam bir f/p SSD.
PSU: Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W
Aerocool'un düşük bütçe için uygun olan PSU'sunu kullandım.
Evet arkadaşlar rehberimiz bu kadardı. Umarım beğenmişsinizdir.
NOT: Sistem uzay montajdır, kasa bulunmamaktadır.
@5x_d4emon 'a sonsuz milyar teşekkürler.
Tek fan...eline sağlık,ben olsam ekran kartını
Sapphire RX 5500 XT SF 4G 11295-07-20G 128 GB GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 5500 XT SF 4G 11295-07-20G 128 GB GDDR6 4 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sapphire RX 5500 XT SF 4G 11295-07-20G 128 GB GDDR6 4 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
bundan alırdım. sebebi, sıfır olması,aşağı yukarı eşitler zaten 1650 super ile,garantili ve 2. ele pek güvenemem
umarım linç yemem
1650 yerine RX570 koyarım daha iyi.Elinize sağlık ama herkesin sorunsuz alabileceği şekilde olsa daha iyi olurdu bence, ya da 1650 gibi bir alternatif koyabilirsiniz