Alıntıyı görüntüleLenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör özelliklerini incele, 4.944,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comNova 5A - RTX 4060 - Game Garaj
Nova 5A - RTX 4060 , AMD AM4 işlemci seçenekleri ve NVIDIA GeForce RTX 4060 ekran kartı seçeneklerine sahip, DDR4 model Ram çeşitleri ile Nova 5A - RTX 4060 hazır sistem oyuncu bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
İntel istemiyorum27.3 e 4060ti intel i5 13400f varken 23 e amd 5 5600 4060 alıyor insanlar yazık ya neyse
Kanka ama soğıtucu ve ssd gerekli değişmiÇok gereksiz özelleştirme olmuş yanlış anlamayın ama attığım özelleştirme siizn için gayet yeterli olacaktır diye düşünüyorum
soğutucuyu eklemeyi unutmuşum evet.Pearless assasin 120 fe yi alabilrisniz.Gayet yeterli soğutucu.Onun haricinde gerisi gereksiz özelleştirmeİntel istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka ama soğıtucu ve şad gerekli değişmi
Webcam almam gereklimisoğutucuyu eklemeyi unutmuşum evet.Pearless assasin 120 fe yi alabilrisniz.Gayet yeterli soğutucu.Onun haricinde gerisi gereksiz özelleştirme
webcam kamera hocam.Gerek yok ona almak isterseniz ileride ek olarak alınırWebcam almam gereklimi
webcam kamera hocam.Gerek yok ona almak isterseniz ileride ek olarak alınır
ddr5 sistem 30k civarına geliyor,o da total bütçeyi aşıyor.Ek olarak 4060 olmasını bile geçtim derken?Hangi ekran kartı olmasını bekliyorsunuzUstam meraktan soruyorum niye inatla 5600'lü sistemi atıp duruyorsun 7500f var iken?
Kartın 4060 olmasını geçtim bile.
Bu kadar para veriyorken 1.5k daha verip düzgün şeyler varken gidip eski nesil bir işlemci ile daha güçsüz bir kart almanın hiçbir anlamı yok. 40k verebiliyorken biraz daha verip performanstan ödün vermektense koltuktan ödün vermek en doğrusu olacaktır.ddr5 sistem 30k civarına geliyor,o da total bütçeyi aşıyor.Ek olarak 4060 olmasını bile geçtim derken?Hangi ekran kartı olmasını bekliyorsunuz
soğutucuyu Alıntıyı görüntüle bunu yapar msınız.Ek olarak işletim sistemine para vermenize gerek yok
Ben bu bütçe doğrultusunda atıyorum.Ek olarak 1.5k daha fazla versen bunu alırsın onu yaptıktan sonra 1 2k daha üstünde daha f/p şey vardır.Bu böyle gider dururBu kadar para veriyorken 1.5k daha verip düzgün şeyler varken gidip eski nesil bir işlemci ile daha güçsüz bir kart almanın hiçbir anlamı yok. 40k verebiliyorken biraz daha verip performanstan ödün vermektense koltuktan ödün vermek en doğrusu olacaktır.
Zaten sonra bu duruma karşı performanstan ödün vermektense koltuktan ödün verilsin diyorum . Günceli almak varken eski nesil almak akıl karı değildir.Ben bu bütçe doğrultusunda atıyorum.Ek olarak 1.5k daha fazla versen bunu alırsın onu yaptıktan sonra 1 2k daha üstünde daha f/p şey vardır.Bu böyle gider durur