Neler Yeni

ASUS TUF KLAVYE 1199TL (İtopya)

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mustafa kahveci
Hocam burada herkes size bir akıl verecektir herkesin farklı seçenekleri olduğu için sessiz olsun istiyorsunuz ve anladığım kadarıyla hoşunuza gitmiş klavye kötü değil pişman olmassınız aradığınız kriterlere uygun bir klavye alın memnun kalırsınız

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Süleyman Bekar
mekanik alıp sessiz switchte takabilirsin ama sessiz de mekanik klavye mi olur be reis, bence bu güzel fiyat al geç
asus ürünlerini seviyorum çok sıkıntı yaşamadım ama hayatımda da bir klavye mouse veya kulaklıga bu fıyatları vermedim fiyatını hak ediyor derseniz alıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mustafa kahveci
asus ürünlerini seviyorum çok sıkıntı yaşamadım ama hayatımda da bir klavye mouse veya kulaklıga bu fıyatları vermedim fiyatını hak ediyor derseniz alıcam
Hocam fiyat konusunda malesef ki şişirilmiş fiyat ama başka birşeyde alsanız bu fiyatın aşağısına istediğinizi bulmak zor yoksa herkes bilir ki bu klavyeler bu kadar para etmez

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,867
İsim
Orkun
2-3 yıldır kullanıyorum, w a s d çevresindeki tuşların üstü aşındı. Bunun dışında çok memnunum.
1200TL de verilebilecek bir ürün bence, herkes membran olmasına takılıyor, bir çok mekanik klavyeden hissiyatı daha iyi.

oEnesQlf

80+ Silver
Mekanik değil membran bu klavye youtubedan mekanik vs membran klavye farkına bak ona göre karar ver ben almazdım bu klavyeyi şahsen

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Rüveyda Akın
a@cık seviyorum
sen ne saçmalıyon

2-3 yıldır kullanıyorum, w a s d çevresindeki tuşların üstü aşındı. Bunun dışında çok memnunum.
1200TL de verilebilecek bir ürün bence, herkes membran olmasına takılıyor, bir çok mekanik klavyeden hissiyatı daha iyi.
Ha tuşları PBT bile değil yani ve sen de alınabilir mi diyorsun... İlginç. Daha iyilerini görmediğin için elindekini hazine sanıyorsun herhalde. Öyle bir klavyeye 600-700'den fazlasını vermem. Giriş seviye ürün için 1,200₺ çok fazla. Aynı fiyata profesyonel basımlı devre kartı olan mekanik klavyeler var. Tuşları istersen asfalta sürt yine aşınmıyor.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,867
İsim
Orkun
sen ne saçmalıyon

Ha tuşları PBT bile değil yani ve sen de alınabilir mi diyorsun... İlginç. Daha iyilerini görmediğin için elindekini hazine sanıyorsun herhalde. Öyle bir klavyeye 600-700'den fazlasını vermem. Giriş seviye ürün için 1,200₺ çok fazla. Aynı fiyata profesyonel basımlı devre kartı olan mekanik klavyeler var. Tuşları istersen asfalta sürt yine aşınmıyor.
600 700TL ye bir öğün yemek yiyip iki kahve içemiyorsun :) 2 Sene geriden geliyorsun herhalde.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mekanik bile değil. Sessiz istiyorsan mekanik hisli de alma direkt membran al. Fiyat güzel falan da değil. EK871GTR bin kat daha iyi.

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Ege
600 700TL ye bir öğün yemek yiyip iki kahve içemiyorsun :) 2 Sene geriden geliyorsun herhalde.
900TL ye bunun 5 katı iyi klavye alıyorduk 1 ay önce, şu an tabii alınmıyor ama her türlü buna bu para verileceği anlamına gelmez diyebilirim.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe
bir klavye almayı düşünüyorum sessiz ve bilek desteği olan bu fiyatları verebilirim ama bu fiyatı hak ediyor mu sizce tavsiye edermisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada 1500tl falan gösteriyor akakçe de normalde
K3ü 1.5a satıyorum yanlış mı yapıyorum

islet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
haacıgül
sen ne saçmalıyon

Hangi klavye o böyle bi link verir misin. Minimum fiyat olarak

Top Bottom