asus ürünlerini seviyorum çok sıkıntı yaşamadım ama hayatımda da bir klavye mouse veya kulaklıga bu fıyatları vermedim fiyatını hak ediyor derseniz alıcammekanik alıp sessiz switchte takabilirsin ama sessiz de mekanik klavye mi olur be reis, bence bu güzel fiyat al geç
Hocam fiyat konusunda malesef ki şişirilmiş fiyat ama başka birşeyde alsanız bu fiyatın aşağısına istediğinizi bulmak zor yoksa herkes bilir ki bu klavyeler bu kadar para etmezasus ürünlerini seviyorum çok sıkıntı yaşamadım ama hayatımda da bir klavye mouse veya kulaklıga bu fıyatları vermedim fiyatını hak ediyor derseniz alıcam
Mekanik değil membran bu klavye youtubedan mekanik vs membran klavye farkına bak ona göre karar ver ben almazdım bu klavyeyi şahsenasus ürünlerini seviyorum çok sıkıntı yaşamadım ama hayatımda da bir klavye mouse veya kulaklıga bu fıyatları vermedim fiyatını hak ediyor derseniz alıcam
sen ne saçmalıyona@cık seviyorum
Ha tuşları PBT bile değil yani ve sen de alınabilir mi diyorsun... İlginç. Daha iyilerini görmediğin için elindekini hazine sanıyorsun herhalde. Öyle bir klavyeye 600-700'den fazlasını vermem. Giriş seviye ürün için 1,200₺ çok fazla. Aynı fiyata profesyonel basımlı devre kartı olan mekanik klavyeler var. Tuşları istersen asfalta sürt yine aşınmıyor.2-3 yıldır kullanıyorum, w a s d çevresindeki tuşların üstü aşındı. Bunun dışında çok memnunum.
1200TL de verilebilecek bir ürün bence, herkes membran olmasına takılıyor, bir çok mekanik klavyeden hissiyatı daha iyi.
600 700TL ye bir öğün yemek yiyip iki kahve içemiyorsun 2 Sene geriden geliyorsun herhalde.sen ne saçmalıyon
Ha tuşları PBT bile değil yani ve sen de alınabilir mi diyorsun... İlginç. Daha iyilerini görmediğin için elindekini hazine sanıyorsun herhalde. Öyle bir klavyeye 600-700'den fazlasını vermem. Giriş seviye ürün için 1,200₺ çok fazla. Aynı fiyata profesyonel basımlı devre kartı olan mekanik klavyeler var. Tuşları istersen asfalta sürt yine aşınmıyor.
900TL ye bunun 5 katı iyi klavye alıyorduk 1 ay önce, şu an tabii alınmıyor ama her türlü buna bu para verileceği anlamına gelmez diyebilirim.600 700TL ye bir öğün yemek yiyip iki kahve içemiyorsun 2 Sene geriden geliyorsun herhalde.
K3ü 1.5a satıyorum yanlış mı yapıyorumbir klavye almayı düşünüyorum sessiz ve bilek desteği olan bu fiyatları verebilirim ama bu fiyatı hak ediyor mu sizce tavsiye edermisinizASUS TUF GAMING RA04 K1 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM
ASUS TUF GAMING RA04 K1 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RA04 TUF GAMING K1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada 1500tl falan gösteriyor akakçe de normalde
Hangi klavye o böyle bi link verir misin. Minimum fiyat olaraksen ne saçmalıyon
Ha tuşları PBT bile değil yani ve sen de alınabilir mi diyorsun... İlginç. Daha iyilerini görmediğin için elindekini hazine sanıyorsun herhalde. Öyle bir klavyeye 600-700'den fazlasını vermem. Giriş seviye ürün için 1,200₺ çok fazla. Aynı fiyata profesyonel basımlı devre kartı olan mekanik klavyeler var. Tuşları istersen asfalta sürt yine aşınmıyor.