🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

400dü 450e cıkmıs kaplan300 calısmadıgından , ama klavye güzel yazılanlar doğru , 2. bi klavye alıp beyaza boyayasım var
gpt de böyle bisey yaptım
1767357734470.webp

buda son hali bileklik ekledim
1767357833279.webp

400 lirayken almamıştım, prtscsysrq tuşu olmadığından üstünde, ama bir türlü SS, DEL gibi tuşları olan ama numpadi olmayan membran bir klavye bulamadığımdan en sonunda 450'ye sipariş verdim. Tuşlar çok sessiz, çok güzel. Ama tuşlar acayip sert. Başka bir membran klavyeden buna geçiş yaptım, inanılmaz güç istiyor tuşa basması.

400 lirayken almamıştım, prtscsysrq tuşu olmadığından üstünde, ama bir türlü SS, DEL gibi tuşları olan ama numpadi olmayan membran bir klavye bulamadığımdan en sonunda 450'ye sipariş verdim. Tuşlar çok sessiz, çok güzel. Ama tuşlar acayip sert. Başka bir membran klavyeden buna geçiş yaptım, inanılmaz güç istiyor tuşa basması.
Bende aynısını yaşadım
aslında ben bir şeyleri kaçırdıktan sonra soğuyorum ve şuan 450 tl olduğunu gördüm 400 iken almadım ve şuan alasım geldiğinde de klavyeden soğudum aldığına pişman mısın bu fiyata daha iyisini bulamam gibi geliyor zaten.

Bende aynısını yaşadım

aslında ben bir şeyleri kaçırdıktan sonra soğuyorum ve şuan 450 tl olduğunu gördüm 400 iken almadım ve şuan alasım geldiğinde de klavyeden soğudum aldığına pişman mısın bu fiyata daha iyisini bulamam gibi geliyor zaten.

bu konuya davet edeyım sizi :D Tecrübelerim burada

bu konuya davet edeyım sizi :D Tecrübelerim burada
Anladım tuş sertliğinden yana bişi yok. benim şuan kullandığım klavye asıl klavyemin bozulması sonucunda(arkadaşımın eski klavyesini almıştım) eskiden 5 yıl önce kapanan bir internet kafeden anı niyetinde alıp evde tuttuğüm baya baya perişan olmuş bir klavye büyük ihtimalle beni rahatsız etmez diye düşünüyorum. Ve bu fiyata daha iyi klavye bulursam seve seve ona yönelik bir taarruza geçerim.

Bunun yerine Acer nitro tklde alabilirsiniz kullanıyorum çok memnunum belki bu daha iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,663
Üyeler
187,226
Son üye
ghzalsat
Geri