Neler Yeni

Yardım 3800tl 6500XT İptal edildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
https://apgecommerce.com/ sol alttan track my parcele bas oradan amazon takipteki kodu gir.
Ne anlama geliyor yardimci olur musun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hocam kargolarımız aynı uçakta 2 gündür inmedi ama istanbulda ki kardan da olabilir umarım önümüzdeki hafta kavuşuruz.
1martta siparişi verdim ama hala uçağa bile almamışlar anladığım kadarıyla

Ekler

• Screenshot_20220310-165807_Chrome.jpg
    Screenshot_20220310-165807_Chrome.jpg
    221.7 KB · Hit: 36
  • Screenshot_20220310-165807_Chrome.jpg
    Screenshot_20220310-165807_Chrome.jpg
    221.7 KB · Hit: 35
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ahmet
Ne anlama geliyor yardimci olur musun

1martta siparişi verdim ama hala uçağa bile almamışlar anladığım kadarıyla
Hocam sizinki zaten istanbula ulaşmamış mıydı? amazon takipten de bakar mısın?

KnightDavion

80+ Bronze
Ben 2 Martta sipariş verdim bugün geldi. 10 TL’lik şey alırsın kutuya koyarlar. Ekran kartı aldım poşete koyup göndermişler.

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
Kargo takibe her baktığımda aklıma geliyorsun hocam🤣🤣🤣 İstanbul'a gelmiş dün Hollanda'da diye zirlanıyordum. Ne diyeyim bilemedim adına 🤣 Birde yarın kart elime gelirmiş sana kahkaha atarak yazarım valla 😅
Çok kırıcısın hala gümrük çekilme işlemleri bile yazmıyor :D bahtsız bedeviyi ne demişler işte o hesap

Çok kırıcısın hala gümrük çekilme işlemleri bile yazmıyor :D bahtsız bedeviyi ne demişler işte o hesap
Ben şey bekliyodum rusya kargo uçağınızı vurdu geçmiş olsun bi bardak soğuk su için rx550 neyinize yetmiyor :D

Ben 2 Martta sipariş verdim bugün geldi. 10 TL’lik şey alırsın kutuya koyarlar. Ekran kartı aldım poşete koyup göndermişler.
Nası ya kutusu bilemi yok

Ben şey bekliyodum rusya kargo uçağınızı vurdu geçmiş olsun bi bardak soğuk su için rx550 neyinize yetmiyor :D

En irrite olduğum şeydir hocam 2 kat havalı poşet ve ayrı bir kutuya hassas ürün olarak koymadılarsa şu ürün elime geçsin benim için davos bitmiştir dahada berline tıklamam :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya

En irrite olduğum şeydir hocam 2 kat havalı poşet ve ayrı bir kutuya hassas ürün olarak koymadılarsa şu ürün elime geçsin benim için davos bitmiştir dahada berline tıklamam :D
Lanet şey gelsin sağ salim yemin ediyorum daha Almanya Amazon mu bulaşmam. Şansımıza uçuşlar falan iptal oldu İstanbul'da iyice gecikicek

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
Lanet şey gelsin sağ salim yemin ediyorum daha Almanya Amazon mu bulaşmam. Şansımıza uçuşlar falan iptal oldu İstanbul'da iyice gecikicek
TR uçağı indi diyorda eğer istanbuldan trabzona gelecekse benimki artvine doğru muhtemelen aksayacak baya gümrük bile başlamamış allahın izniyle elimize alsak vallahi daha almam billahi daha almam isterse 2 k fark olsun indirim kovalayıp tr bakmak en mantıklısı gene

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
TR uçağı indi diyorda eğer istanbuldan trabzona gelecekse benimki artvine doğru muhtemelen aksayacak baya gümrük bile başlamamış allahın izniyle elimize alsak vallahi daha almam billahi daha almam isterse 2 k fark olsun indirim kovalayıp tr bakmak en mantıklısı gene
Ya ben 1 Mart'ta siparişi geçtim benden sonra verenlerden kartı eline alanlar var. Amazon takipte hiçbir bilgi yok. Siteden bakıyorum orda da yok. Boş boş meraklı meraklı bekliyorum. Sadece kargo şirketi bir gümrük numarası aldı diyor. Müşteri temsilcisine yazıyorum kargonuz hâlâ Türkiye'ye giriş yapmadı diyor. Diyorum benden önce sipariş verenler kartı eline aldılar diyorum. Farklılık gösterebilir diyorlar. Şanssızlığı bu kadarı. Bu konuyu açan arkadaş gibi benimkinide iptal ederlerse hiç şaşırmam yemin ediyorum

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
Ya ben 1 Mart'ta siparişi geçtim benden sonra verenlerden kartı eline alanlar var. Amazon takipte hiçbir bilgi yok. Siteden bakıyorum orda da yok. Boş boş meraklı meraklı bekliyorum. Sadece kargo şirketi bir gümrük numarası aldı diyor. Müşteri temsilcisine yazıyorum kargonuz hâlâ Türkiye'ye giriş yapmadı diyor. Diyorum benden önce sipariş verenler kartı eline aldılar diyorum. Farklılık gösterebilir diyorlar. Şanssızlığı bu kadarı. Bu konuyu açan arkadaş gibi benimkinide iptal ederlerse hiç şaşırmam yemin ediyorum
Hocam bendede durum aynı en ilk tr ye uçak iniş yaptı diyen benim kargomdu hala iniş yaptı görünüyor ve pazartesi inmiş hala bir güncelleme yok amazon tr ve tr kanalları hariç birdaha alışveriş yapmayı düşünmüyorum bu tarz önemli şeylerde özellikle 5 10 tl unutacağım şeyler olur oda belki . Gerçekten bu mağuduriyet yani bilgi girmek güncellemek bu kadar zor olmamalı ulaşamıyorsada ulaştıramıyoruz başaramadık deyin bakalım hala bekliyoruz yarın cuma haftanın son günü .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,482
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom