Neler Yeni

Yardım 3800tl 6500XT İptal edildi

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
https://steamcommunity.com/id/mrlexanii/
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
TR uçağı indi diyorda eğer istanbuldan trabzona gelecekse benimki artvine doğru muhtemelen aksayacak baya gümrük bile başlamamış allahın izniyle elimize alsak vallahi daha almam billahi daha almam isterse 2 k fark olsun indirim kovalayıp tr bakmak en mantıklısı gene
Bende gümrük işlemi başlatılmış diye yazmıyor ama Amazon yetkilisi ile görüştüm ürün gümrüğü geçti, kar muhabbetinden gecikme olabileceğini söyledi. Gümrükten geçtiyse ve kutusu ile gelirse sevinicem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
Hocam bendede durum aynı en ilk tr ye uçak iniş yaptı diyen benim kargomdu hala iniş yaptı görünüyor ve pazartesi inmiş hala bir güncelleme yok amazon tr ve tr kanalları hariç birdaha alışveriş yapmayı düşünmüyorum bu tarz önemli şeylerde özellikle 5 10 TL unutacağım şeyler olur oda belki . Gerçekten bu mağuduriyet yani bilgi girmek güncellemek bu kadar zor olmamalı ulaşamıyorsada ulaştıramıyoruz başaramadık deyin bakalım hala bekliyoruz yarın cuma haftanın son günü .
Yüksek ihtimalle olacaksa dahi önümüzdeki hafta içi güncelleme veya teslim işlemleri olacak gibi. Çünkü İstanbul önümüzdeki hafta sonu full kar yağışı var

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
Bende gümrük işlemi başlatılmış diye yazmıyor ama Amazon yetkilisi ile görüştüm ürün gümrüğü geçti, kar muhabbetinden gecikme olabileceğini söyledi. Gümrükten geçtiyse ve kutusu ile gelirse sevinicem.
Banada dün gümrüğe girdi falan dediler ama boş geliyor artık 3 4 gündür güncellenmiyor kardan dolayı gecikme muhabbeti maili banada 17:25 gibi gelmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
Hocam bendede durum aynı en ilk tr ye uçak iniş yaptı diyen benim kargomdu hala iniş yaptı görünüyor ve pazartesi inmiş hala bir güncelleme yok amazon tr ve tr kanalları hariç birdaha alışveriş yapmayı düşünmüyorum bu tarz önemli şeylerde özellikle 5 10 TL unutacağım şeyler olur oda belki . Gerçekten bu mağuduriyet yani bilgi girmek güncellemek bu kadar zor olmamalı ulaşamıyorsada ulaştıramıyoruz başaramadık deyin bakalım hala bekliyoruz yarın cuma haftanın son günü .
Ya inan birde tüm malzemelerini hazırladım. O heyecan ile kendi paramla topladım bilgisayarımı. Sadece ekran kartım eksik kaldı o canımı sıkıyor. O ilk heyecan heves kalmadı gitti. Ona üzülüyorum

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
Yüksek ihtimalle olacaksa dahi önümüzdeki hafta içi güncelleme veya teslim işlemleri olacak gibi. Çünkü İstanbul önümüzdeki hafta sonu full kar yağışı var
Yav zaten kart aldıkya savaş çıkar fuze değer kasırga çıkar okyanus taşar olur yani şaşırmıyorum böyle bir şey bekliyordumda bu kadar içinden çıkılmaz olacağını düşünmemiştim .

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Sağlam kutuda sorunu olmayan bi rx6500 xt gelsin yeter..

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
Ya inan birde tüm malzemelerini hazırladım. O heyecan ile kendi paramla topladım bilgisayarımı. Sadece ekran kartım eksik kaldı o canımı sıkıyor. O ilk heyecan heves kalmadı gitti. Ona üzülüyorum
hiç kartım olmadı benimde öyle :) bütün parçaları kendim topladım 1 2 yıl önce işe girdim askerden sonra 3 5 kuruş attık kenara dedik 6 7 k veremeyiz şu kartı alalımda idare edelim pcı 3 önemli değil fakat sonuç :) hayat böyle gülüyor bize yinede hayırlısı umarım sağ salim teslim alabilirizde acının tatlı tebessumuyle gülebiliriz hep beraber

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Bu arada kargo takip işi çok saçma. Ben de tüm bilgiler güncelleniyor ve detaylı şekilde yazıyor fakat sizlerde ne güncelleme var ne bir şey

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
https://steamcommunity.com/id/mrlexanii/
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
Banada dün gümrüğe girdi falan dediler ama boş geliyor artık 3 4 gündür güncellenmiyor kardan dolayı gecikme muhabbeti maili banada 17:25 gibi gelmiş
Eğer havalimanındaki gümrüğe geldiyse ki öyle oldu muhtemelen. Sabiha Gökçen'e indiyse oranın gümrüğünden geçti. Havalimanı evime 20 dk. Kolay gelsin firması da 10 dakika🤣 senden önce alırım ben galiba dostum tahmini olarak seziyorum.

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
Bu arada kargo takip işi çok saçma. Ben de tüm bilgiler güncelleniyor ve detaylı şekilde yazıyor fakat sizlerde ne güncelleme var ne bir şey
Nereden bakıyorsunuz hocam siteden değilmi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
hiç kartım olmadı benimde öyle :) bütün parçaları kendim topladım 1 2 yıl önce işe girdim askerden sonra 3 5 kuruş attık kenara dedik 6 7 k veremeyiz şu kartı alalımda idare edelim pcı 3 önemli değil fakat sonuç :) hayat böyle gülüyor bize yinede hayırlısı umarım sağ salim teslim alabilirizde acının tatlı tebessumuyle gülebiliriz hep beraber
İnşallah kanka ya tek dileğim o. Ben birde PCl 4.0 hazırladım özene özene ahahah.
Aynen birde o olay var çok garip bi şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nereden bakıyorsunuz hocam siteden değilmi ?
Amazon siparişlerimxen bakılıyor birde bu siteden

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
Eğer havalimanındaki gümrüğe geldiyse ki öyle oldu muhtemelen. Sabiha Gökçen'e indiyse oranın gümrüğünden geçti. Havalimanı evime 20 dk. Kolay gelsin firması da 10 dakika🤣 senden önce alırım ben galiba dostum tahmini olarak seziyorum.
5 ÜLKE gezip seninki önce gelecek zaten biliyorum :) umarım dediğin gibi olurda gelen ürün sağlam gelirde sana sevinebiliriz en azından

İnşallah kanka ya tek dileğim o. Ben birde PCl 4.0 hazırladım özene özene ahahah.

Aynen birde o olay var çok garip bi şekilde

Amazon siparişlerimxen bakılıyor birde bu siteden
İnşallah arkadaş ülke bizi ne hale getirdi şu duruma bak 700 800 tl hadi 2 bin olsun yüzünden çektiğimiz şeylere bak para verdik bide daha borcunu ödemedim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
5 ÜLKE gezip seninki önce gelecek zaten biliyorum :) umarım dediğin gibi olurda gelen ürün sağlam gelirde sana sevinebiliriz en azından

İnşallah arkadaş ülke bizi ne hale getirdi şu duruma bak 700 800 TL hadi 2 bin olsun yüzünden çektiğimiz şeylere bak para verdik bide daha borcunu ödemedim :D
Dostum hayırlısı artık ya. Ahahahah diyicek kelime kalmıyor başka ülke hakkında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,479
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom