Neler Yeni

Yardım 3800tl 6500XT İptal edildi

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
https://steamcommunity.com/id/mrlexanii/
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
amazon tr iyidir hocam 30 gün iade vs de yurt dışı bize göre değilmiş benimde yurtdışından ilkti :D
Ben artık elime sağ salim ulaşırsa İnşallah Amazon ve Aliexpress ile devam:ROFLMAO: Aliexpress 10-14 güne geliyor bana ürün yolladığında. Tabii ne olacağını bilemeden yorumlamak istemedim ama Amazon yine kalbimi fethetti gibi görünüyor. F/P en iyisi firma kargosu-prime video-prime gaming derken herşeyi 8 TL için muazzam hizmet arkadaşlar kanaatim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde amazon trden sipariş verdiğimde 24 saat içinde teslim ediliyordu bakalım bunda ne olacak
Kolay gelsin ile geliyor bana Amazon siparişleri. Dediğim gibi Kolay gelsin deposu evime arabayla 10 dakika kadar sürmeyecek uzaklıkta diye sanırsam. Sabahın köründe geliyorlar hatta diyebilirim ama şimdi yurtdışı ürünü nasıl operasyon ediyorlar o konuda bir fikir sahibi değilim açıkcası.

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
Ben artık elime sağ salim ulaşırsa İnşallah Amazon ve Aliexpress ile devam:ROFLMAO: Aliexpress 10-14 güne geliyor bana ürün yolladığında. Tabii ne olacağını bilemeden yorumlamak istemedim ama Amazon yine kalbimi fethetti gibi görünüyor. F/P en iyisi firma kargosu-prime video-prime gaming derken herşeyi 8 TL için muazzam hizmet arkadaşlar kanaatim.

Kolay gelsin ile geliyor bana Amazon siparişleri. Dediğim gibi Kolay gelsin deposu evime arabayla 10 dakika kadar sürmeyecek uzaklıkta diye sanırsam. Sabahın köründe geliyorlar hatta diyebilirim ama şimdi yurtdışı ürünü nasıl operasyon ediyorlar o konuda bir fikir sahibi değilim açıkcası.
TR YE LAFIM yok hocam bende prime severim fakat birdaha amazon germanymiş yok ingilizmiş fransızmış tövbe abi :D

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Ben şeyden korktum arkadaşın biri teslim almış fakat kutuyu normal poşete koyup teslim etmişler böyle gelirse biraz saçma olur. Dandirik bir ürünü bile kutuya koyup yolluyorlar genelde

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Sivrikaya
TR YE LAFIM yok hocam bende prime severim fakat birdaha amazon germanymiş yok ingilizmiş fransızmış tövbe abi :D
Screenshot_2022-03-10-22-24-46-789_com.android.chrome.jpg

Şükür güncelleme geldi

Ben şeyden korktum arkadaşın biri teslim almış fakat kutuyu normal poşete koyup teslim etmişler böyle gelirse biraz saçma olur. Dandirik bir ürünü bile kutuya koyup yolluyorlar genelde
.

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
Hocam bu ürüne benim lanetim bulaştı artık gelsin ve sağlam olsun önemi yok

Alıntıyı görüntüle
Şükür güncelleme geldi

.
Uçağamı bindi hocam :D maşallah maşallah

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
yerinizde olsam inventus 4300 tlden satdi xfx modelini parasi olan onu alip geçseydi daha iyidi böyle beklemez 1 2 güne elinize geçerdi.amazondan aldiğin ürünü satmakda zor oluyor zaten 500 tl ucuzluğunda bu huyu var

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
bende öyle bir şey okudum şahsen geri yollarım valla öyle saçmalık mı olur? Gümrükteki haysiyetsiz kutusunu neyse demeyeceğim.

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
yerinizde olsam inventus 4300 tlden satdi xfx modelini parasi olan onu alip geçseydi daha iyidi böyle beklemez 1 2 güne elinize geçerdi.amazondan aldiğin ürünü satmakda zor oluyor zaten 500 TL ucuzluğunda bu huyu var
şimdi bu şöyle bir şey yanlış yolda gidiyoruz fakat yol nasıl güzel :) %70 bitmiş manzarayı görüp selamlamak lazımki msı modelin karşılığı asus ve shapper onlarda 6 k yani düşününce xfx ile 500 600 diğerleriyle bir kaç bin kadar :) bunuda göz önünde bulundurmak lazım

bende öyle bir şey okudum şahsen geri yollarım valla öyle saçmalık mı olur? Gümrükteki haysiyetsiz kutusunu neyse demeyeceğim.
Gerimi yollamak :D aman aman aman

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
şimdi bu şöyle bir şey yanlış yolda gidiyoruz fakat yol nasıl güzel :) %70 bitmiş manzarayı görüp selamlamak lazımki msı modelin karşılığı asus ve shapper onlarda 6 k yani düşününce xfx ile 500 600 diğerleriyle bir kaç bin kadar :) bunuda göz önünde bulundurmak lazım

düşünsene kartı kolay gelsin poşetli bir gönderi poşedi ile veriyorlar :oops: harbi yıkılırım. Paket yazdı o kadar ya.

Swers08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Orhan Yılmaz
düşünsene kartı kolay gelsin poşetli bir gönderi poşedi ile veriyorlar :oops: harbi yıkılırım. Paket yazdı o kadar ya.
en basit geçen aldığım iade ettiğim gk30 u beni saracak kadar 2 kat havalı ultra güçlü poşete sarmışlardı dedim ne yolladılar böyle açtım klavye çıktı fiyatı 365 tl :D ciddi hüsran olur sağlam çıkarsa ne ala ilk ve son olacak alışverişim zaten kolay gelsin bizim burda yok bu durumda ptt mi getiriyor ürünü ondan yavaş kesin hala gümrükte

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur

şimdi sen benim xfx 6500 xt kartima laf mi atdin :D gelince kapiştiralim kartlari :D bence fark yoktur .abdullah agamiz xfx iyi demişti geçenlerde

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
en basit geçen aldığım iade ettiğim gk30 u beni saracak kadar 2 kat havalı ultra güçlü poşete sarmışlardı dedim ne yolladılar böyle açtım klavye çıktı fiyatı 365 TL :D ciddi hüsran olur sağlam çıkarsa ne ala ilk ve son olacak alışverişim zaten kolay gelsin bizim burda yok bu durumda ptt mi getiriyor ürünü ondan yavaş kesin hala gümrükte
Valla şu poşet davasını okuyunca tekrar baktım kargo takibine. Kolay gelsinde 1 paket olarak görünüyor herhalde paket canım poşet olacak hali yok ya daha.

Top Bottom