Yardım 3800tl 6500XT İptal edildi

Konu ne kadar uzamış :D Kargom şuan sorduğumda gecikmeli olarak gelicek deniyor. Bilgilendirmek istedim :)

vallahi doğru hocam bendede pazartesi son güncelleme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

deneyin bi hocam
yok hocam hiçbiryerde görünmüyor bi o arkadaşın attığı farklı sitede işte saati görebildim okadar pazartesi gece 3 te inmiş tr ye

Konu ne kadar uzamış :D Kargom şuan sorduğumda gecikmeli olarak gelicek deniyor. Bilgilendirmek istedim :)
İyi hocam bu güzel haber en azından :) maşşallah diyelim bizimkiler ürkmesin

Onu denedim bulunamadı diyor.

Bulunamadi diyor ha
Dün amazonda uçak türkiyeye indi gözüküyordu fakat sorguladığımda bulunamadı diyordu. Bugün ise gümrük çekme işlemi başlatıldı ve kargo şirketine ulaştı şeklinde yazı görünce tekrar denedimde gözükmüştü. Büyük ihtimalle sizin kartlar hala gümrüğü geçmemiş olabilir 1-2 güne düzelir herhalde

Bu şekilde de bende .

Ekler

• 26B4DCBC-8FCB-49D1-8D77-E0F6868674DD.png
    26B4DCBC-8FCB-49D1-8D77-E0F6868674DD.png
    203.7 KB · Hit: 55
  • 38FE9C4B-48AC-43B5-BC2E-97AA5C4B1082.png
    38FE9C4B-48AC-43B5-BC2E-97AA5C4B1082.png
    176.9 KB · Hit: 52
Ben artvinde yaşıyorum en doğu karadeniz bu konuda çok iyi yurt içi bile 4 gün sürebiliyor :)

Senin içine çektiğin havayla benimki karşılaştırılamaz tabi :D
Bende mersindeyim vallahi kargoda sıkıntı yaşamıyorumda 2, 3 günde geliyor ama amazon dan bir daha alışveriş yapmam ilk ve son olabilir

Kargom kolay gelsine verilmiş. Geçen Cuma gecesi vermiştim ben mi şanslıyım acaba konumdan öte?

Hocam :kekw:
Alıntıyı görüntüle
Normalde amazon trden sipariş verdiğimde 24 saat içinde teslim ediliyordu bakalım bunda ne olacak

Geri