Swers08
80+
- Reaksiyon skoru
- 183
Dostum hayırlısı artık ya. Ahahahah diyicek kelime kalmıyor başka ülke hakkında
Dostum hayırlısı artık ya. Ahahahah diyicek kelime kalmıyor başka ülke hakkında
Evet ''Kolay gelsin'' takip numaramı sorgulayınca operasyon merkezinde yazıyor. Tahmini teslimat bugün diyordu fakat kar yağışı nedeniyle gelemedi sanırım.Nereden bakıyorsunuz hocam siteden değilmi ?
Kolay gelsin numaramız aynı değilmi api olanlaEvet ''Kolay gelsin'' takip numaramı sorgulayınca operasyon merkezinde yazıyor. Tahmini teslimat bugün diyordu fakat kar yağışı nedeniyle gelemedi sanırım.
Ayın 7 sinde gece 3 te gelmiş resmen türkiyeye gümrükte biri çaldı kesinKolay gelsin numaramız aynı değilmi api olanla
Api derken neyi kastettiniz anlayamadımKolay gelsin numaramız aynı değilmi api olanla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayın 7 sinde gece 3 te gelmiş resmen türkiyeye gümrükte biri çaldı kesin![]()
yardımcı olucak? veya yönlendiricekArkadaşlar anlamadığım tek sorun şu
Alıntıyı görüntüle
yabancı kargo firmasında böyle ama amazonda 7 mart harici güncelleme yok
Alıntıyı görüntüle
bir daha amazon alışverişi yapmamaya karar verdim ilk ve son alışverişimdi
allah yardımıcımız olsunaga bende kargo falan yok direkt 6 martta sipariş verdim hiç güncelleme vs yok bekliyoruz bakalım
Amin hocam. Benim tahmini teslimat 15 nisanallah yardımıcımız olsun
Api derken neyi kastettiniz anlayamadım
kara pazartesi bi geçemedik hafta bitti
Australia Post global yerine bende 'Kolay Gelsin' yazıyor aşağıda ki takip numarasını kendi sitesinde girdiğimde bilgilerim ve teslimat detayları çıkıyor.
Kolay gelsine hangi kodu yazıyorsun ap ile başlayan miAustralia Post global yerine bende 'Kolay Gelsin' yazıyor aşağıda ki takip numarasını kendi sitesinde girdiğimde bilgilerim ve teslimat detayları çıkıyor.
vallahi doğru hocam bendede pazartesi son güncelleme
deneyin bi hocamKolay gelsine hangi kodu yazıyorsun ap ile başlayan mi