- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,321
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu ne kadar uzamış
Kargom şuan sorduğumda gecikmeli olarak gelicek deniyor. Bilgilendirmek istedim 
Evet onu yazıyorumKolay gelsine hangi kodu yazıyorsun ap ile başlayan mi
Güzel haberKonu ne kadar uzamışKargom şuan sorduğumda gecikmeli olarak gelicek deniyor. Bilgilendirmek istedim
![]()
Onu denedim bulunamadı diyor.vallahi doğru hocam bendede pazartesi son güncelleme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
deneyin bi hocam
Bulunamadi diyor haEvet onu yazıyorum
Güzel haber
yok hocam hiçbiryerde görünmüyor bi o arkadaşın attığı farklı sitede işte saati görebildim okadar pazartesi gece 3 te inmiş tr yevallahi doğru hocam bendede pazartesi son güncelleme
deneyin bi hocam
İyi hocam bu güzel haber en azındanKonu ne kadar uzamışKargom şuan sorduğumda gecikmeli olarak gelicek deniyor. Bilgilendirmek istedim
![]()
Dün amazonda uçak türkiyeye indi gözüküyordu fakat sorguladığımda bulunamadı diyordu. Bugün ise gümrük çekme işlemi başlatıldı ve kargo şirketine ulaştı şeklinde yazı görünce tekrar denedimde gözükmüştü. Büyük ihtimalle sizin kartlar hala gümrüğü geçmemiş olabilir 1-2 güne düzelir herhaldeOnu denedim bulunamadı diyor.
Bulunamadi diyor ha
Kargom kolay gelsine verilmiş. Geçen Cuma gecesi vermiştim ben mi şanslıyım acaba konumdan öte?yardımcı olucak? veya yönlendiricek
Hocam
Evet konumdan dolayı şanslısınızKargom kolay gelsine verilmiş. Geçen Cuma gecesi vermiştim ben mi şanslıyım acaba konumdan öte?
Hocam
Alıntıyı görüntüle
İlk defa Sultanbeylili olduğum için mutlu oldum galiba.Evet konumdan dolayı şanslısınız
Ben artvinde yaşıyorum en doğu karadeniz bu konuda çok iyi yurt içi bile 4 gün sürebiliyorEvet konumdan dolayı şanslısınız
Senin içine çektiğin havayla benimki karşılaştırılamaz tabiİlk defa Sultanbeylili olduğum için mutlu oldum galiba.
Bende mersindeyim vallahi kargoda sıkıntı yaşamıyorumda 2, 3 günde geliyor ama amazon dan bir daha alışveriş yapmam ilk ve son olabilirBen artvinde yaşıyorum en doğu karadeniz bu konuda çok iyi yurt içi bile 4 gün sürebiliyor
Senin içine çektiğin havayla benimki karşılaştırılamaz tabi![]()
amazon tr iyidir hocam 30 gün iade vs de yurt dışı bize göre değilmiş benimde yurtdışından ilktiBende mersindeyim vallahi kargoda sıkıntı yaşamıyorumda 2, 3 günde geliyor ama amazon dan bir daha alışveriş yapmam ilk ve son olabilir
Normalde amazon trden sipariş verdiğimde 24 saat içinde teslim ediliyordu bakalım bunda ne olacakKargom kolay gelsine verilmiş. Geçen Cuma gecesi vermiştim ben mi şanslıyım acaba konumdan öte?
Hocam
Alıntıyı görüntüle