İlginç yani benim kargo İstanbul'a geldi Amazon müşteri hizmetlerine Yaz çözüm bulunur elbetMerhabalar forumda 1 hafta önce indirimde olan 6500xt ekran kartını sipariş vermiştim bugün iptal edildi sizde durumlar nedir?
1 ara yanlis hatirkamiyosam fiyatta hata oldugu icin satislar iptal edilmisti hepsiburada sitesindeydiMerhabalar forumda 1 hafta önce indirimde olan 6500xt ekran kartını sipariş vermiştim bugün iptal edildi sizde durumlar nedir?
Hayır hocam kargoyda yaşanan bir sıkıntı amazon iptal etmemeye çalışıyor1 ara yanlis hatirkamiyosam fiyatta hata oldugu icin satislar iptal edilmisti hepsiburada sitesindeydi
Normalde amazo DHL ile gönderiyorduHocam taşıyan kargo firması Australia Post Global mıydı?
Amazonla görüştüm kargo firmasından dönüş bekliyorum 48saat dedilerHocam ne yaptın merak ettim
Kanka bende anlamadım. Diğer arkadaşlar gibi 1 Mart'ta sipariş verdim ama durum hâlâ aynı. Kargo takipte hiçbir gelişme yok. Amazon müşteri hizmetlerine yazıyorum Türkiye'ye gelmedi paketiniz diyor. Deli dana gibi geziyo paket bakalım. Diğer arkadaşlar teslim aldı bilgisayara takacak neredeyseMerhabalar forumda 1 hafta önce indirimde olan 6500xt ekran kartını sipariş vermiştim bugün iptal edildi sizde durumlar nedir?
Nerden sorguluyosun kankaAlıntıyı görüntüle
Kolay gelsin kargosu teslim edecek kargo kodunu sorgulayınca detaylar çıkıyor ve tahmini teslimat bugün diyor sizlerde kontrol edin arkadaşlar
Amazon kargo takibine girdiğimde Kolay gelsin firması ve takip numarası yazıyor. Kolay gelsin sitesine girip sorguladığım da bugün dağıtıma çıkacak gösteriyor.Kanka bende anlamadım. Diğer arkadaşlar gibi 1 Mart'ta sipariş verdim ama durum hâlâ aynı. Kargo takipte hiçbir gelişme yok. Amazon müşteri hizmetlerine yazıyorum Türkiye'ye gelmedi paketiniz diyor. Deli dana gibi geziyo paket bakalım. Diğer arkadaşlar teslim aldı bilgisayara takacak neredeyse
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerden sorguluyosun kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim durum bu
Kolay gelsin ne kanka anlamadım hiçbir şeyAmazon kargo takibine girdiğimde Kolay gelsin firması ve takip numarası yazıyor. Kolay gelsin sitesine girip sorguladığım da bugün dağıtıma çıkacak gösteriyor.
Amazonun kargo firmasının adı "Kolay gelsin" takibi oradan yaptım kankaKolay gelsin ne kanka anlamadım hiçbir şey
Benim takip numaram AP**** ile başlıyor girdiğimde ise bulunamadı diyor ahahahahAmazonun kargo firmasının adı "Kolay gelsin" takibi oradan yaptım kanka