Aynen büyük ihtimalle haftaya gelirolumlu manada anladım dogrumu
nereden baktınızBenimki gümrükten çekilme işlemleri başlatıldı yazıyor şu an kontrol ettim.
Gümrükte bekletme oluyor ya bazen. Ben daha evvel tabii küçük bir kutu değil. 40-50 koli Çinden mal geldiğinde gümrükte 1 hafta bile bekliyormuş. Olumsuz düşünme hocamAlıntıyı görüntüle
2 martta aldım ve bende durum bu tr ye inmiş direk bikaç aktarmadan sonra tr indiğinden beride bir güncelleme olmamış gümrüktemi takıldı yoksa ne durumda bilmiyorum umarım benimkide iptal olmaz .
21 MART DİYORDU tahmini teslimat arayıp gümrükten vs hızlandırma şansımız olurmu acaba ptt tanıdıklar var amaGümrükte bekletme oluyor ya bazen. Ben daha evvel tabii küçük bir kutu değil. 40-50 koli Çinden mal geldiğinde gümrükte 1 hafta bile bekliyormuş. Olumsuz düşünme hocam
nereden baktınız
Hocam acaba 1 marttamı sipariş vermiştiniz ?
EvetHocam acaba 1 marttamı sipariş vermiştiniz ?
Ben 2 martta sipariş verdim gümrük yazmıyor bende sadece sizden eksik olarak bugun yarın girer gümrüğe ozaman benimkide yani umarım
Taşıyan uçak hava da infilak eder yine gelmezMerhabalar forumda 1 hafta önce indirimde olan 6500xt ekran kartını sipariş vermiştim bugün iptal edildi sizde durumlar nedir?