Neler Yeni

Yardım 3800tl 6500XT İptal edildi

En İyi Cevap
3
Çok kötü bi kart zaten boşver
Hocam kötü mötü 3800 liraya almıştım kardeşimin sisteme ve çıkan sistemden kalan Gtx 950 ilede başka bir arkadaşa sistem toplıyacaktım. Şimdi ikisede mahcup oldum. Amazonun parayı iletmeside uzun sürüyor bir daha bu fiyata bir şey bulmakda çok zor ne yapıcam bilemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Burak Parlak
Hocam kötü mötü 3800 liraya almıştım kardeşimin sisteme ve çıkan sistemden kalan Gtx 950 ilede başka bir arkadaşa sistem toplıyacaktım. Şimdi ikisede mahcup oldum. Amazonun parayı iletmeside uzun sürüyor bir daha bu fiyata bir şey bulmakda çok zor ne yapıcam bilemiyorum
:(

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
1060 6 gb al hem daha güçlü hem daha fazla vram hemde daha ucuz

En İyi Cevap
3

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Gozalak
ilginç gerçekten...

ben de 2 martta sipariş verdim 7 martta gümrüğe girdi sonra ses yok bakalım geliyormu

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
https://steamcommunity.com/id/mrlexanii/
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
1 ay içinde 4 den fazla alışveriş yaptınmı?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Hocam iyide biri sıfır biri ikinci el. Temiz kart bulmak çok zor ayrıyetten garanti konusuda var.
hocam böyle gereksiz detaylara takılırsanız düzgün bir kart alamazsınız. Bozulma ihtimali bozulmamama ihtimaline göre çok daha düşük bu kadar paranoyak olmaya gerek yok garanti falan yani evet bozulma ihtimali var ama her işte bir risk vardır ve bu durumda bu risk çok düşük. Garantili kart aldığın bile bazen sonuç alıcının lehine çıkmıyor

En İyi Cevap
3
1 ay içinde 4 den fazla alışveriş yaptınmı?
3 adet ürün aldm biri ekran kartı biri anakart bir tanede boya fakat ne alakası var anlayamadım ilk çıktığı zamandan beri prime üyesiyim
ilginç gerçekten...

ben de 2 martta sipariş verdim 7 martta gümrüğe girdi sonra ses yok bakalım geliyormu
Umarım sizde sıkıntı çıkmaz
hocam böyle gereksiz detaylara takılırsanız düzgün bir kart alamazsınız. Bozulma ihtimali bozulmamama ihtimaline göre çok daha düşük bu kadar paranoyak olmaya gerek yok garanti falan yani evet bozulma ihtimali var ama her işte bir risk vardır ve bu durumda bu risk çok düşük. Garantili kart aldığın bile bazen sonuç alıcının lehine çıkmıyor
Şu kartın durumu belli olsunda bakıcaz artık :/

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
Yetkili kişi dediki yurtdışından 4 yada üstünde alışveriş yaptı ise 1 ayda ürün gümrüğe takılabilir, iptal olabilir ancak İstanbul'a kadar gelmiş ürün iptal olmaması lazım dedi. Siparişinde seninle alakalı bir aksiyon olması muhtemel mi? Alixexpressden vs. alışveriş yaptıysan 1 ay içinde olası bir durum olabilir belki.

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Umarım benimki de iptal edilmez...

Ekler

• 1.PNG
    1.PNG
    58.8 KB · Hit: 71

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
En İyi Cevap
3
Yetkili kişi dediki yurtdışından 4 yada üstünde alışveriş yaptı ise 1 ayda ürün gümrüğe takılabilir, iptal olabilir ancak İstanbul'a kadar gelmiş ürün iptal olmaması lazım dedi. Siparişinde seninle alakalı bir aksiyon olması muhtemel mi? Alixexpressden vs. alışveriş yaptıysan 1 ay içinde olası bir durum olabilir belki.
Hayır hocam yurt dışı siparişi uzunca zamandır yapmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım benimki de iptal edilmez...
Hocam kolay gelsin üzerinden takip yapabiliyor musunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,144
Üyeler
164,254
Son üye
wekannsat
Top Bottom