Yapmayın hocamHocam bir tık uyuyan devi uyandırmışsınız gibi geldi bizde bi ara aldık epey gecikti aramadan bekledik amazon sonuçta satıcı o olduktan sonra hiçbir sorun yaşanmıyor geçmiş olsun ürününüz gelmiş teslim sırasındaymış muhtemel dolar kurundaki hareketlilik sonrası iptal etmişlerdir.
benimki o hocam nedenkiHocam taşıyan kargo firması Australia Post Global mıydı?
Yurt dışından buraya getiren kimdi bilmiyorum ancak yurt içinde taşıyan kolay gelsindiHocam taşıyan kargo firması Australia Post Global mıydı?
Çok enteresanBu nasıl olur hocam Amazonla konuşsanıza? İstanbula kadar inen ödemesi yapılmış bir ürün nasıl böyle iptal edilir? Gerçekten anlayamadım şuan bende kart aldım bekliyorum bir heyecanla da bu konu içime kurt düşürdü.
Amazondan beklenmedik bir hareket mi desek. Gümrükden yapılan bir şey mi desek ne desek şaştım. Amazon'a bir yazcağım merak ettim. Arkadaşımın kargosu iptal edilmiş vs. diye.Çok enteresan
Yazdım hocam bakıcam size dönüş yapıcam dediler gelişmeyi paylaşaırımBu nasıl olur hocam Amazonla konuşsanıza? İstanbula kadar inen ödemesi yapılmış bir ürün nasıl böyle iptal edilir? Gerçekten anlayamadım şuan bende kart aldım bekliyorum bir heyecanla da bu konu içime kurt düşürdü.
sizin kargo hangisi hocamBu nasıl olur hocam Amazonla konuşsanıza? İstanbula kadar inen ödemesi yapılmış bir ürün nasıl böyle iptal edilir? Gerçekten anlayamadım şuan bende kart aldım bekliyorum bir heyecanla da bu konu içime kurt düşürdü.