Yardım 3800tl 6500XT İptal edildi

@Swers08 hocam bu ne ya şuan içim karardı.

Hocam bir tık uyuyan devi uyandırmışsınız gibi geldi :D bizde bi ara aldık epey gecikti aramadan bekledik amazon sonuçta satıcı o olduktan sonra hiçbir sorun yaşanmıyor geçmiş olsun ürününüz gelmiş teslim sırasındaymış muhtemel dolar kurundaki hareketlilik sonrası iptal etmişlerdir.
Yapmayın hocam

Bu nasıl olur hocam Amazonla konuşsanıza? İstanbula kadar inen ödemesi yapılmış bir ürün nasıl böyle iptal edilir? Gerçekten anlayamadım şuan bende kart aldım bekliyorum bir heyecanla da bu konu içime kurt düşürdü.

Bu nasıl olur hocam Amazonla konuşsanıza? İstanbula kadar inen ödemesi yapılmış bir ürün nasıl böyle iptal edilir? Gerçekten anlayamadım şuan bende kart aldım bekliyorum bir heyecanla da bu konu içime kurt düşürdü.
Çok enteresan

Amazondan beklenmedik bir hareket mi desek. Gümrükden yapılan bir şey mi desek ne desek şaştım. Amazon'a bir yazcağım merak ettim. Arkadaşımın kargosu iptal edilmiş vs. diye.

Yazdım hocam bakıcam size dönüş yapıcam dediler gelişmeyi paylaşaırım

sizin kargo hangisi hocam

Geri