QCerberusQ
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 799
- Bütçe
- 390
Arkadaşlar ben yazılımla uğraşıyorum, bana önerebileceğiniz mekanik klavye varmı ?
Peki bu nasıl ? Redragon K551 Vara RGBPhilips SPK8614 güzel klavyedir, baktığım kadarıyla da bu bütçede daha iyisi yok gibi.
![]()
Philips Klavye Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor
Philips Klavye fiyatları ve klavye çeşitleri en uygun fiyatlarla GittiGidiyor'da! Bilgisayar ve tabletlerinizle kullanabileceğiniz klavye modelleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Açıkçası ilk defa gördüğüm bir klavye, hakkında bir bilgim yok.Peki bu nasıl ? Redragon K551 Vara RGB
Klavyenin Youtube'daki incelemelerine bakabilirsin. FSP markasının alt markasıydı sanırım gayet güzel bir klavye. Blue switch rahatsız etmeyecekse alabilirsin.Peki bu nasıl ? Redragon K551 Vara RGB
peki philipste uzun kullanımdan sonra sıkıntı çıkarmı ?Açıkçası ilk defa gördüğüm bir klavye, hakkında bir bilgim yok.
Ancak ben olsam bilek desteği ve Red Switch olması sebebiyle Philips alırdım.
Yazılım işinde çok fazla tuşlara basman gerekiyor, bir süre sonra Blue Switch sesi kulağını tırmalayabilir.
Daha önce uzun süre kullanan bir kişiyle karşılaşıp memnun olup olmadığını sormadım.peki philipste uzun kullanımdan sonra sıkıntı çıkarmı ?
philpsin gerçek red switch kullanıp kullanmadığı belli değilmiş. Doğru mu?Açıkçası ilk defa gördüğüm bir klavye, hakkında bir bilgim yok.
Ancak ben olsam bilek desteği ve Red Switch olması sebebiyle Philips alırdım.
Yazılım işinde çok fazla tuşlara basman gerekiyor, bir süre sonra Blue Switch sesi kulağını tırmalayabilir.
İlk defa duyuyorum, Philips gibi bir dünya markasının böyle bir riske gireceğini sanmıyorum.philpsin gerçek red switch kullanıp kullanmadığı belli değilmiş. Doğru mu?
Bir ara aynı klavyeyi satan bir yerin yorumlarında red değil blue switch geliyor diye görmüştüm. Bence bu olay philipsle alakalı değil satan yerle ilgili.İlk defa duyuyorum, Philips gibi bir dünya markasının böyle bir riske gireceğini sanmıyorum.