Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Reaksiyon skoru
- 19,129
Forum önerdiğine göre biliyordur.Adam kendisi APU aldığını biliyor mu? Ben bilmiyorsa diye yazdım.
Forum önerdiğine göre biliyordur.Adam kendisi APU aldığını biliyor mu? Ben bilmiyorsa diye yazdım.
Hocam anakarti değiştirmenin bana ne gibi bir + si olur sizceSistem bu şekilde olmalı.
Alıntıyı görüntüle
![]()
Patriot Burst PBU240GS25SSDR 2.5” 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Patriot Burst PBU240GS25SSDR 2.5” 240 GB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
A320 çipseti artık çok eskidi ve O.C desteği sunmuyor.Hocam anakarti değiştirmenin bana ne gibi bir + si olur sizce
O.c. nasıl yapacağım hakkında en ufak fikrim yok ama tamam dediğiniz gibi yapacağımA320 çipseti artık çok eskidi ve O.C desteği sunmuyor.
B450 anakartta işlemci + ram O.C yaparak performansın dibine vurursunuz.
Nasıl 2. El onermeyin lütfen300 lira arttırabilirseniz daha iyi bir sistem alabilirsiniz.
Alınca arkadaşalr anlatır.O.c. nasıl yapacağım hakkında en ufak fikrim yok ama tamam dediğiniz gibi yapacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl 2. El onermeyin lütfen
Diğer parçaları ozellestirirsiniz144hz yerine 75hz monitör alınırsa daha iyi olur bence
Var mı öneriniz144hz yerine 75hz monitör alınırsa daha iyi olur bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Diğer parçaları ozellestirirsiniz
3080 liraya sıfır daha iyi bir sistem alabilirsin. İkinci el değil.Nasıl 2. El onermeyin lütfen
Tam model olarak önerim yok ama 75 hz monitör alıp B450 anakart yapmak daha iyi olur.Ekleyebilirseniz 8 daha ram eklerseniz performans daha çok artar.Var mı öneriniz