Neler Yeni

3A'lık Şarj Kablosu Güncel Olmayan Telefona Zarar Verir Mi?

Thoiwyth

80+
Arkadaşlar Samsung J4 2018 ve Samsung J7 Prime telefonu 3A'lık şarj kablosuyla şarj etsem bir sıkıntı olur mu, veya adaptöre bir zarar verir mi?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,074
İsim
göksel yurtcan
olamaz hocam telefonun desteği kadar amper alır

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,074
İsim
göksel yurtcan

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,074
İsim
göksel yurtcan
Adaptörüm : Xiaomi MDY-08
Şarj Kablom : 3A Syrox marka bir kablo.

Not : İnternetten baktığımda adaptörüm 2A destekliyor olarak görülüyor ben şimdi bu adaptörle bu kabloyu kullansam zararlı mı?
yok hocam sıkıntı olmaz adaptörün desteği önemli kablonun değil

Thoiwyth

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok hocam sıkıntı olmaz adaptörün desteği önemli kablonun değil
Çok özür dileyerek söylüyorum çünkü takıntı yaptım biraz. Bu adaptör 2A destekliyor şarj kablosu 3A destekliyor. Şimdi ben böyle kullansam ve dediğim telefonları şarj etsem adaptöre ve telefonlara zarar vermez değil mi?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,074
İsim
göksel yurtcan
Çok özür dileyerek söylüyorum çünkü takıntı yaptım biraz. Bu adaptör 2A destekliyor şarj kablosu 3A destekliyor. Şimdi ben böyle kullansam ve dediğim telefonları şarj etsem adaptöre ve telefonlara zarar vermez değil mi?
vermez hocam siz 300km hız destekleyen tekerle 200yapsanız zarar verir mi aynı mantık

Thoiwyth

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vermez hocam siz 300km hız destekleyen tekerle 200yapsanız zarar verir mi aynı mantık
Tamamdır çok teşekkür ederim tekrardan zaten cevap verdiğiniz şey için soru sorduğum için özür dilerim çünkü biraz takıntı yapmıştım. Ayrıca cevabınızı "En İyi Cevap" olarak raporladım. Tekrardan teşekkür ederim.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,074
İsim
göksel yurtcan
Tamamdır çok teşekkür ederim tekrardan zaten cevap verdiğiniz şey için soru sorduğum için özür dilerim çünkü biraz takıntı yapmıştım. Ayrıca cevabınızı "En İyi Cevap" olarak raporladım. Tekrardan teşekkür ederim.
bir şey değil hocam

Top Bottom