sadece kablomu kYani diyorsunuz ki ben istersem 10A şarj kablosu alayım yine de telefon desteklediği kadar A mı alır?
yok hocam sıkıntı olmaz adaptörün desteği önemli kablonun değilAdaptörüm : Xiaomi MDY-08
Şarj Kablom : 3A Syrox marka bir kablo.
Not : İnternetten baktığımda adaptörüm 2A destekliyor olarak görülüyor ben şimdi bu adaptörle bu kabloyu kullansam zararlı mı?
Çok özür dileyerek söylüyorum çünkü takıntı yaptım biraz. Bu adaptör 2A destekliyor şarj kablosu 3A destekliyor. Şimdi ben böyle kullansam ve dediğim telefonları şarj etsem adaptöre ve telefonlara zarar vermez değil mi?yok hocam sıkıntı olmaz adaptörün desteği önemli kablonun değil
vermez hocam siz 300km hız destekleyen tekerle 200yapsanız zarar verir mi aynı mantıkÇok özür dileyerek söylüyorum çünkü takıntı yaptım biraz. Bu adaptör 2A destekliyor şarj kablosu 3A destekliyor. Şimdi ben böyle kullansam ve dediğim telefonları şarj etsem adaptöre ve telefonlara zarar vermez değil mi?
Tamamdır çok teşekkür ederim tekrardan zaten cevap verdiğiniz şey için soru sorduğum için özür dilerim çünkü biraz takıntı yapmıştım. Ayrıca cevabınızı "En İyi Cevap" olarak raporladım. Tekrardan teşekkür ederim.vermez hocam siz 300km hız destekleyen tekerle 200yapsanız zarar verir mi aynı mantık
bir şey değil hocamTamamdır çok teşekkür ederim tekrardan zaten cevap verdiğiniz şey için soru sorduğum için özür dilerim çünkü biraz takıntı yapmıştım. Ayrıca cevabınızı "En İyi Cevap" olarak raporladım. Tekrardan teşekkür ederim.