3ay tatil kısaltıldı mı

Muhtmeeln kisalir

3 yıllı 4 yıl olarak okuyoruz üstüne saçma sapan etkinlikler yapıyorlar asılında yapmaları lazım ama şu teknoloji yazısı diye arklarım derste gidiyor fh5 oynuyorlar hocalarda bir şey demiyor

neden? hergün 8 saatimizi yedikleri gibi bide tatilimizi mi alacaklar
Bazi tenefusler uzadi tatiller uzadi vb. Mesela gecen bu hafta ders islenmedi tum okullarda. Yine ayni hesaba getirecekler

3 yıllı 4 yıl olarak okuyoruz üstüne saçma sapan etkinlikler yapıyorlar asılında yapmaları lazım ama şu teknoloji yazısı diye arklarım derste gidiyor fh5 oynuyorlar hocalarda bir şey demiyor
Hocam farklı ülkelerde bizden daha kısa süre eğitim yapıp bizden daha iyi oluyorlar sonra neymiş efendim eğitim sistemimiz çok güzelmiş
Post automatically merged:

Bazi tenefusler uzadi tatiller uzadi vb. Mesela gecen bu hafta ders islenmedi tum okullarda. Yine ayni hesaba getirecekler
aynı hesaptan kastınız ne hocam

ya hacı okulda bomboş oturuyoruz resmen şu resim müzik seçmeli saçma sapan dersler kalkacak okul 4 saat olacak bunlarda daha okulu uzatmayı planlıyor
25 yıllık öğretmenim . Hislerimize tercüman oldunuz.
Gençler 9 saat okulda kaldığı zamanlar oluyor . Tamamıyla zaman israfı .
Branşım matematik . 5. Saatten sonra çok yoruluyorum artık . Öğrenci nasıl dayansın.
Ne güzel günde 6 saat olsa geri kalan zamanda gençler kendini başka alanlarda yetiştirir, kendine zaman ayırır.
25 yılda bir adım gidemedik maalesef. Her yıl daha kötü oluyor .
Ayrıca bu çocuklar yemek yiyecekler . Tam doyamadan da eğitimden kimse bahsetmesin .Öğrencilerimizin çoğu aç aç geziyor.

Son düzenleme:
Geri