Yardım 3AYDIR EHLİYET ALAMADIM. NORMAL Mİ????

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,140
20Nisanda ödememi yaptım. Kayıtlar her ayın 1-10u arası olduğu için mayısı bekledik mecbur.
Daha sonra 10hazirana e sınav verdiler.
10haziranda 47 doğru 3 yanlış e sınavı geçtim.
Tam bir aydır harcı yatırmam için sms göndermediler. Ne kadar daha sürer? Sizce normal mi bu kadar sürmesi?

27TEMMUZDA SINAVIMA GİRDİM VE GEÇTİMM

Son düzenleme:
20Nisanda ödememi yaptım. Kayıtlar her ayın 1-10u arası olduğu için mayısı bekledik mecbur.
Tam bir aydır harcı yatırmam için sms göndermediler. Ne kadar daha sürer? Sizce normal mi bu kadar sürmesi?
normal ya bende b ehliyet için yazılı sınavdan 1.5 ay sonra falan girdim sınava

Kral yazılı sınava nereden çalıştın öyle ciddi bir çalışma şartmı yoksa okul sınavına çalışır gibi 1 hafta önceden videolar izliyip örnek soru çözsek yetiyormu

Yazılıyı geçince direksiyon dersi başlatıyorlar 1-2 ay sürüyor yerine göre sonra direksiyon sınavı oluyor kursunu ara sor

Kral yazılı sınava nereden çalıştın öyle ciddi bir çalışma şartmı yoksa okul sınavına çalışır gibi 1 hafta önceden videolar izliyip örnek soru çözsek yetiyormu
Bir gün önce çıkmışlara biraz baksan normalde yeter, kendine güvenmiyorsan biraz daha fazla bak garanti olsun.

Çıkmış sınav soruları internette çok var. Sınavdan 1 - 2 gün önce 1 hadi 2 tane çöz yeter.

Ehliyeti aldığım kursta bi abla vardı, günde 300 - 500 soru çözüyorum demişti. O Kadarına zerre gerek yok.

Çıkmış sınav soruları internette çok var. Sınavdan 1 - 2 gün önce 1 hadi 2 tane çöz yeter.

Ehliyeti aldığım kursta bi abla vardı, günde 300 - 500 soru çözüyorum demişti. O Kadarına zerre gerek yok.
Benim arkadaşta girdi 2 video izledim yaptım dedi

SMS mi geliyor artık ? Kursa bir sor. Direksiyon sınavını mı bekliyorsun şimdi yoksa onu da geçtin ve ehliyet çıkartmak için mi bekliyorsun ?

Ben ertelememe rağmen 2 - 2.5 ayda mı ne almıştım.

Direksiyon dersi aldın mı
Hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akşamına sınav vardı sabah 8 9test 20 25dkda YouTube izledim girdşm

SMS mi geliyor artık ? Kursa bir sor. Direksiyon sınavını mı bekliyorsun şimdi yoksa onu da geçtin ve ehliyet çıkartmak için mi bekliyorsun ?

Ben ertelememe rağmen 2 - 2.5 ayda mı ne almıştım.
Direksiyonu bekliyorum

Hayır

Akşamına sınav vardı sabah 8 9test 20 25dkda YouTube izledim girdşm

Direksiyonu bekliyorum
Sms ile sınav kaydın yapılmıştır harçları şuraya yatır tarzı bildirim gelecekmiş

Geri