Serkan0066
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
merhaba bu fiyat bandında hafif esnemeler olabilir ileri dönük en az 2000hz üstü mouse önerisi lazım yardımcı olur musunuz
steel series aerox 5 - aerox 5 wirelessmerhaba bu fiyat bandında hafif esnemeler olabilir ileri dönük en az 2000hz üstü mouse önerisi lazım yardımcı olur musunuz
bildirme hızı 1000hz hocam ileri dönük öneri istemiştimsteel series aerox 5 - aerox 5 wireless
bildirme hızı 1000hz hocam ileri dönük öneri istemiştim
stoğa ne zaman gelir acaba![]()
Darmoshark M3S Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
geldiği gibi bitiyo geneldestoğa ne zaman gelir acaba
hocam bunu baya beğendim 3950 sensör var 3395den iyi sanırım bir de 8k kutudan ücretsiz çıkıyor sanırsam![]()
ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Evet en güncel sensörlerden biri, 3395'ten daha iyi ve daha yeni bir sensör.hocam bunu baya beğendim 3950 sensör var 3395den iyi sanırım bir de 8k kutudan ücretsiz çıkıyor sanırsam
Büyük eller için daha uygun söylediğin gibi.x1 modeli de varmış büyük eller için bunu deneyimlemiş önerebilecek birileri var mı
Bütçeniz yeterse pro max modelini almanız çok daha iyi olur, batarya konusunda iki kat fark mevcut. Bu bütçe aralığında başka mouse bakmanızı önermem, rakipsiz.attığınız pro model 2900tl pro max olan 3200 sizce hangisini almalıyım
bugün 3 gibi geldi kurulumunu yaptım pro max aldım süper makine yaEvet en güncel sensörlerden biri, 3395'ten daha iyi ve daha yeni bir sensör.
Büyük eller için daha uygun söylediğin gibi.
Bütçeniz yeterse pro max modelini almanız çok daha iyi olur, batarya konusunda iki kat fark mevcut. Bu bütçe aralığında başka mouse bakmanızı önermem, rakipsiz.
Link atar mısınız bende o bütçelerde mouse arıyorum.bugün 3 gibi geldi kurulumunu yaptım pro max aldım süper makine ya
sensoru cok ıyı degıl 1000 1200 e daha guzellerı varÇokta para vermene gerek yok buyur: