PerfonmansKrem
80+
- Katılım
- 24 Ocak 2025
- Mesajlar
- 88
- Reaksiyon skoru
- 9
Bambu lab a1 mi yoksa Flashforge AD5X 3D Yazıcı mi daha iyi? Ya da tavsiye edebileceğiniz başka yazıcı var mı (max butce:25k civari )?
ilk kez mi kullanacaksın ve hobi amacıyla ürün mü basacaksınBambu lab a1 mi yoksa Flashforge AD5X 3D Yazıcı mi daha iyi? Ya da tavsiye edebileceğiniz başka yazıcı var mı (max butce:25k civari )?
ilk kez kullanicam ve cok urun basicam ( hobi olarak figur felan basmak istiyorum)ilk kez mi kullanacaksın ve hobi amacıyla ürün mü basacaksın
BAMBU LAB A1 ALABİLİRSİNİZ VEYA İKİNCİ ELDEN UCUZ BİR MAKİNE ALABİLİRSİNİZilk kez kullanicam ve cok urun basicam ( hobi olarak figur felan basmak istiyorum)
MUTLAKA ÇOK DAHA FAZLA İNCELEMELERİNİ İZLEYİNBAMBU LAB A1 ALABİLİRSİNİZ VEYA İKİNCİ ELDEN UCUZ BİR MAKİNE ALABİLİRSİNİZ