🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

evet çoğu yerli filament çap farkı ve ısı sorunu yüzünden extruder hotend çöp ediyor ama aralarında bazıları fena değil reklam olmasın fibromast fena değildi onun dışında esun ve creality hyper ender cr serilerinden şaşmamak lazım
Creality tavsiye etmiyorum. Bütçe çok düşük olmadıkça veya ölü fiyata bulmadıkça bakmamak gerekiyor. Esun ve Polymaker zaten oldukça üst seviye ürünler üretiyor. Creality ise ürettiriyor.

Dip not: Creality marka hiç bir ürün tavsiye etmem.

Creality tavsiye etmiyorum. Bütçe çok düşük olmadıkça veya ölü fiyata bulmadıkça bakmamak gerekiyor. Esun ve Polymaker zaten oldukça üst seviye ürünler üretiyor. Creality ise ürettiriyor.

Dip not: Creality marka hiç bir ürün tavsiye etmem.
neden tavsiye etmiyorsun mesela creality gayet iyi filament şuana kadar bir 300kilo kullanmışımdır rainbow serisi haric hiç sorun yaşamadım.

Kalitesi diğerleri kadar iyi değil, ve fiyatı da çok ucuz değil niye tavsiye edeyim ki ?
pla da ender ile esun arasında 100tl ortalama fark oluyor toplu alımlarda ender mantıklı bir seçenek oluyor ayrıca yeteri kadar kaliteli

pla da ender ile esun arasında 100tl ortalama fark oluyor toplu alımlarda ender mantıklı bir seçenek oluyor ayrıca yeteri kadar kaliteli
Katmanlar arası yapışmaları Esun ve Polymaker kadar iyi değil. Ve yine referans filamentler kadar dış ortamda durmaya da gelemiyor makarna gibi kırılgan oluyor :) (ortama göre değişiklik gösterir) Creality zaten kaliteye önem verseydi çıkarttığı makineler fabrikadan eksik gelmezdi (eksikten kastım problemlerle geliyor ve bu problemleri topluluğa çözdürüyor) Creality'de müşteri kavramı diye bir şey yoktur deney ve sonuçlarla kazanım var.

Makineler neyse de filamentler ne öyle ya :D Ateş pahası

metatech sürekli takip ediyorum indirim göremedim ben

1kya ender3 pro almıştım hala canavar gibi usta etti makine 🤣

benim tavsiyem kapalı olan arkadaşın dediği p1s veya p2s bak p2s yeni çıktı dağa iyi tabii ki.
sonra kapalı kasa yazıcı almadım diye pişman olma.
Hobi olarak bir şeyler basarım diye düşünüyorum hocam. Kartuş fiyatları nasıl çok maliyetli mi?

Hobi olarak bir şeyler basarım diye düşünüyorum hocam. Kartuş fiyatları nasıl çok maliyetli mi?
sla yazıcı güzel ama boya işini bilmen lazım +birde çok zararlı kansorojen hava alan biyerde yapmakta fayda var kürleme yapmak zorundasın sla yazıcılarda.
fiğür yapıcam diyorsan sla dağa iyi baskılar çok kaliteli ve kusursuz fdm yazıcalarda illa kusur puruz oluyor destek izi kim iyi desede fdm flament yazıcılar kaliteli baskı bekleme aşırı şekilde kötüde değil ama yinede bir sla yeri başka.

hocam sen baya zenginsin sanırım mouse pad koleksiyonu,3d yazıcılar felan :D

Bambu Lab A1 ile K1C arasında kalıp kapalı kasa + abs basabiliyor + parçası ucuz diye K1C'de karar kıldım. Ha hala alamadım ama bu ay indirimlerden denk getirip K1C alacağım. Ama 19500'e combo hali ile bi kafa karıştırdı şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,158,217
Üyeler
183,962
Son üye
v3ys7
Geri