🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

Vade farksiz Taksit olsaydı iyi olurdu peşin biraz düşündürdü

Creality K1 modeli yazıcılar yarım yalamak acelece yapılmış çakma yazıcılardır. Creality hızlıca bambu lab'ı kopyalamak istedi ancak stabil düzgün bir k1 serisi yapamadılar. K2 serisiyle iyice bambu lab tasarımına yaklaştılar. K2 serisi tam olarak nasıl ne kadar iyi bilmiyorum ancak Bambudan şaşmanı tavsiye etmem.
K1C zaten K1'in revize edilmiş, sorunları giderilmiş hali. Düz K1 almam zaten

agalar a1 de combosuz mu almak mantıklı combolu mu? filament israfından dolayı kendim boyamayı düşünüyorum. Sizlerin düşüncesi nedir?

böyle siteler yerine n11den falan kovalayın taksit için

Bambu Lab P1S 3D

Düşünüyorum önerir misiniz , veya önerebileceğiniz daha iyi bir model var mıdır ?
A1den illaki daha iyi ancak baskı alanı ve temel özellikleri aynı. Hobi amaçlı alıyorsanız A1-P1S arasındaki 11k fiyat farkına değecek bir durum olmayabilir. Kapalı kasa alınmışken P2S Combo alınabilir. Hem AMS ünitesi güncel, hem teknik özellikleri daha iyi. Ama onun fiyatı da 43K civarı.
P1S son zamanların en iyi fiyatında. Bütçe sorunu yoksa P2S, kapalı kasa olsun derli toplu dursun derseniz P1S, hobi amaçlı alayım öğreneyim fazla para vermeyeyim derseniz A1 Combo.

A1den illaki daha iyi ancak baskı alanı ve temel özellikleri aynı. Hobi amaçlı alıyorsanız A1-P1S arasındaki 11k fiyat farkına değecek bir durum olmayabilir. Kapalı kasa alınmışken P2S Combo alınabilir. Hem AMS ünitesi güncel, hem teknik özellikleri daha iyi. Ama onun fiyatı da 43K civarı.
P1S son zamanların en iyi fiyatında. Bütçe sorunu yoksa P2S, kapalı kasa olsun derli toplu dursun derseniz P1S, hobi amaçlı alayım öğreneyim fazla para vermeyeyim derseniz A1 Combo.
Hocam combomun normal ams ünitesi olmayanini almak mantıklı mı? Kendim boyamayı düşünüyorum çok fazla israf oluyormus

Hocam combomun normal ams ünitesi olmayanini almak mantıklı mı? Kendim boyamayı düşünüyorum çok fazla israf oluyormus
Kesinlikle AMSli alın, Kullanmayacaksanız bile ikinci el satarsınız, combo alınca AMS fiyatı çok uyguna denk geliyor.
Boyama işleri de kolay değil, araştırmanızı öneririm, baya emek istiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,800
Üyeler
184,052
Son üye
designerbarca
Geri