Neler Yeni

3D yazıcıdan para kazanılır mı

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Adil Canbulat
Sorum başlıkta arkadaşlar normalde paramı Airsoft tüfek mermi şarj aleti batarya için harciyacaktim ama sizce böyle figürler yapılarak satılabilir,mi?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
etsy, ebay, amazon US gib yerlerde satabilirsiniz reklamınızı güzel yaparsanız çok iyi yerlere gelme ihtimaliniz var

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yani ne derece kazandırıyor konuya hakim değilim ama en basitinden dolap uygulamasında falan yapan çok böyle. Bende bir arkadaşa bir şey bastırmıştım maliyeti düşük olduğu için.

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Adil Canbulat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani ne derece kazandırıyor konuya hakim değilim ama en basitinden dolap uygulamasında falan yapan çok böyle. Bende bir arkadaşa bir şey bastırmıştım maliyeti düşük olduğu için.
Evet evet bende dolaptan düşünüyorum aslinda yapsam satsammi yoksa airsofta mi yatirsam diye düşünüyorum
etsy, ebay, amazon US gib yerlerde satabilirsiniz reklamınızı güzel yaparsanız çok iyi yerlere gelme ihtimaliniz var

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Evet evet bende dolaptan düşünüyorum aslinda yapsam satsammi yoksa airsofta mi yatirsam diye düşünüyorum
hocam dolapta satarsınız ama emeğinizin karşılığınızı alır mısınız bilmiyorum yurtdışına gönderim yapsanız hem daha fazla kazanırsınız hemde döviz kazanırsınız

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Adil Canbulat
hocam dolapta satarsınız ama emeğinizin karşılığınızı alır mısınız bilmiyorum yurtdışına gönderim yapsanız hem daha fazla kazanırsınız hemde döviz kazanırsınız
18 yasin altındayım zor gibi sanki kargo vs

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Adil Canbulat

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Adil Canbulat

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Yurtdışı gönderimi için kargo ücreti çok fazla olur.
işte o yüzden sermaye lazım hocam biraz satış yapıcak sonrada anlaşmalı kargo o bu şu falan ucuza getirmeye çalışıcak

WhoCares

80+ Gold
flamentlerin kalitesine rengine göre fiyatları değişiyor baskı makinleri satılabilir kalitede baskı yapmak için sermaye lazım sabit gelirin varsa hobi olarak yapilabilir ama iş olarak düşünuyorsan zor gibi

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Adil Canbulat
flamentlerin kalitesine rengine göre fiyatları değişiyor baskı makinleri satılabilir kalitede baskı yapmak için sermaye lazım sabit gelirin varsa hobi olarak yapilabilir ama iş olarak düşünuyorsan zor gibi
6250 TL bütçem olucak değerlendirmek istiyorum açıkçası

Top Bottom