Evet evet bende dolaptan düşünüyorum aslinda yapsam satsammi yoksa airsofta mi yatirsam diye düşünüyorumYani ne derece kazandırıyor konuya hakim değilim ama en basitinden dolap uygulamasında falan yapan çok böyle. Bende bir arkadaşa bir şey bastırmıştım maliyeti düşük olduğu için.
etsy, ebay, amazon US gib yerlerde satabilirsiniz reklamınızı güzel yaparsanız çok iyi yerlere gelme ihtimaliniz var
hocam dolapta satarsınız ama emeğinizin karşılığınızı alır mısınız bilmiyorum yurtdışına gönderim yapsanız hem daha fazla kazanırsınız hemde döviz kazanırsınızEvet evet bende dolaptan düşünüyorum aslinda yapsam satsammi yoksa airsofta mi yatirsam diye düşünüyorum
18 yasin altındayım zor gibi sanki kargo vshocam dolapta satarsınız ama emeğinizin karşılığınızı alır mısınız bilmiyorum yurtdışına gönderim yapsanız hem daha fazla kazanırsınız hemde döviz kazanırsınız
şahıs şirketi kurup halledebilirsiniz ama sermaye vs gerekiyor hocam18 yasin altındayım zor gibi sanki kargo vs
Yurtdışı gönderimi için kargo ücreti çok fazla olur.hocam dolapta satarsınız ama emeğinizin karşılığınızı alır mısınız bilmiyorum yurtdışına gönderim yapsanız hem daha fazla kazanırsınız hemde döviz kazanırsınız
işte o yüzden sermaye lazım hocam biraz satış yapıcak sonrada anlaşmalı kargo o bu şu falan ucuza getirmeye çalışıcakYurtdışı gönderimi için kargo ücreti çok fazla olur.
6250 TL bütçem olucak değerlendirmek istiyorum açıkçasıflamentlerin kalitesine rengine göre fiyatları değişiyor baskı makinleri satılabilir kalitede baskı yapmak için sermaye lazım sabit gelirin varsa hobi olarak yapilabilir ama iş olarak düşünuyorsan zor gibi