Yardım 3k bütçede mouse önerisi

a9 ultra max 2.0 olanını kullanıyorum 2 haftadır şarjı %75 te idi kutudan çıktığında hala takmadım şarja 8k ve 4k polling rate de kullandım karışık olarak şuan şarjı %30 civarlarında. harici dongle geliyor 8k için senin için sıkıntı bir durummu bilmiyorum istemediğini belirttiğin için dedim. ama hem kablo hemde dongle ile 8k polling rate sunuyor. ve ben gayet memnunum
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam. Bu mouse u da almayı düşündüm bakalım eğer olur da alırsam wraith'de böyle bir ürün varmış biraz fiyatı pahalı ama işime de yarayabilir.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam. Bu mouse u da almayı düşündüm bakalım eğer olur da alırsam wraith'de böyle bir ürün varmış biraz fiyatı pahalı ama işime de yarayabilir.
bu dongle sadece a9 pro ile uyumlu plus veya ultra max 2.0 için kullanamazsın bunu bilgin olsun. şuanda da pro nun stoğu yok zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: Zapt
bu dongle sadece a9 pro ile uyumlu plus veya ultra max 2.0 için kullanamazsın bunu bilgin olsun. şuanda da pro nun stoğu yok zaten
Nordic54 seçilirse ATK A9 Ultra Max / Ultimate / Air ile de uyumlu olduğunu söylüyor açıklamasında laptop için harici bir kablo karışıklığını önlemek amacıyla kullanılabilir.

Nordic54 seçilirse ATK A9 Ultra Max / Ultimate / Air ile de uyumlu olduğunu söylüyor açıklamasında laptop için harici bir kablo karışıklığını önlemek amacıyla kullanılabilir.
ha o kısmı görmemişim. o zaman tercih edilebilir ama ben olsam 750tl bayılmazdım sırf kablosu olmasın diye. çok takıntın ve bütçen varsa alabilirsin ama uygun olur senin için

• Beğen
Reaksiyonlar: Zapt
Bu arada küçük bir usb, type-c kablo alıp, alıcı ile gelen uzun kabloyu da kullanmak zorunda değilsin. Eğer bu aklına yatarsa Scyrox vb. farelerine de bakabilirsin ₺3100 civarına satılıyor. Veya kablosunu arkadan falan dolandırabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,189,533
Üyeler
188,772
Son üye
Mustafa..58
Geri