Neler Yeni

3K Bütçeye F/P telefon önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Temiz derken, mesela?
Yani şöyle diyelim fazla uygulama gereksiz uygulama yüklenmezse kırıp düşürülmezse şarjda kullanılmazsa virüslü dosyalar indirilmezse veya fotoğrafları buluta dosyalanırsa bence daha iyi olur veya fazla mesajlar silinirse

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Yani şöyle diyelim fazla uygulama gereksiz uygulama yüklenmezse kırıp düşürülmezse şarjda kullanılmazsa virüslü dosyalar indirilmezse veya fotoğrafları buluta dosyalanırsa bence daha iyi olur veya fazla mesajlar silinirse
Hepsini dediğin gibi yapıyorum, fotoğraflarım 100'ü aşmıyor zaten. Dediğim gibi 128'in 10GB'ını kullanıyorum çoğu da sistem uygulamaları. Umarım uzun gider. Ve şarjda kullanmıyorum çünkü 2 gün gidiyor. :cool:

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Hepsini dediğin gibi yapıyorum, fotoğraflarım 100'ü aşmıyor zaten. Dediğim gibi 128'in 10GB'ını kullanıyorum çoğu da sistem uygulamaları. Umarım uzun gider. Ve şarjda kullanmıyorum çünkü 2 gün gidiyor. :cool:
Bence gider baya böyle devamke

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Asag
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Teşekkür ederim bilgilendirmen için, bir de şeyi soracağım bilgin varsa... Sürekli telefonu sıfırlamak zarar verir mi?
Bence verir yani nasıl bilgisayara çok format atarsan harddisk zarar görürse telefonda da aynıdır

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,884
Üyeler
164,926
Son üye
cerewy
Top Bottom