3K DUBLAJ ICIN MIKROFON

Reaksiyon skoru
24
Bütçe
3000
Yaklasik butcem 3k seslendirme ve dublaj için mikrofon almayi dusunuyorum onerilerinixi brklerim

3k ile dublajı geçtim 20k insta takipçisi var diye podcast yapan kadın influencer dandik mikrofonu zor alırsın.

3k ile dublajı geçtim 20k insta takipçisi var diye podcast yapan kadın influencer dandik mikrofonu zor alırsın.
Reis zaten oylr ahim sahim birsey beklemiyorum elimde olan ayirabilecegim para bu,boyle davranisin cidden sacma birsey herkesin durumu olmayabilir

Reis zaten oylr ahim sahim birsey beklemiyorum elimde olan ayirabilecegim para bu,boyle davranisin cidden sacma birsey herkesin durumu olmayabilir
Ha ? Hangi davranışım? Alkollü falan mısın ?
Neyin ahım şahımı dayım ne anlatıyorsun? Dublaj yapacağım diyorsun 3k bütçem var diyorsun 2010'da mı yaşıyorsun sen bizim bilmediğimiz bir sırrı mı biliyorsun. Adamın attığı mikrofona bak usb mikrofon atmış adam. 3 bin liraya mikrofon atamazsın çünkü bunu söylemenin neresi "davranış". Sana bir de eğitim mi vereceğiz şimdi ? Yani 15 yaşında youtube videosu kaydetmeye dublaj falan diyorsan ayrı bir durum var ortada ama eline alıp usb kablosunu pcye taktığın mikrofonla dublaj yapılmıyor. En dandiği 10k dan falan başlar xlr mikrofunun. Sen de bana 25 binlik dizel 1.6 araç öner o zaman bu kafayla. Böyle bir şey yok dersen de davranışın hakkında çeşitli yorumlarda bulunacağım. Çekincem de olmayacak. Buyur bakalım. Al şimdi daha mı güzel oldu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,133
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri