Yardım 3K fiyat performans öneri (Kamera öncelik)

f4nu55

80+
Reaksiyon skoru
84
konu başlığında belirttiğim gibi arkadaşlar en az sorunlu fiyat performans işlemcisi olsun koruması öncelik kameradır. 2.5 -3k bandında onlarca telefon rehberi gördüm bir karar vermedim :D

Ah be keşke donanım arşivi instagram hesabını takip etsen. Abdullah abi samsung m32'ler m22'ler falan paylaşmıştı 2100-2600 civarlarında. O zaman yakalasan 600-700TL kazançlı olurdun. Öneri yapamayacağım telefonlar hakkında pek bilgim yok. Hem bu durumu belirtmek için hem de konu üste çıksın diye yazmak istedim.

11.11’de 2.950 TL’ye Samsung M31S satıldı. Sony IMX682 ana kamera sensörü kullanıyor. Ee Samsung’un kamera yazılımıyla da birleşince çok iyi sonuçlar çıkarıyor.

Bir daha o fiyata düşer mi bilmem ama kasım ayı indirimlerini takip edin.

M31S ve redmi 9-10 serileri arasında kaldım kız kardeşime alıcağım için kamera odaklı istiyor oyun oynamaz ayda yılda bir .

başka fikir ve önerilere açığım upp

konu başlığında belirttiğim gibi arkadaşlar en az sorunlu fiyat performans işlemcisi olsun koruması öncelik kameradır. 2.5 -3k bandında onlarca telefon rehberi gördüm bir karar vermedim :D
Note 9s note 8pro oppo reno 5 lite 2.el iphone se (2.nesil) 2.el iphone x veya 8 plus
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

M31S ve redmi 9-10 serileri arasında kaldım kız kardeşime alıcağım için kamera odaklı istiyor oyun oynamaz ayda yılda bir .
Ben olsam faturali iphone alirdim oyun oynamayacakmis zaten se isini rahatlikla gorur ikinci el

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri